man pat šķiet, ka viņi varētu apprecēties. Pēc storijiem izskatās, ka Vizla prot priecāties arī par sīkumiem. Pat, ja ir tā nauda svarīga, neizskatās, ka attiecībās to izrāda. Skaists pāris. Lai tik prec nost. 😁Varenaes @ 02.11.2021 07:14Smieklīgākais ir tas, ka attiecības kādreiz beigsies, un tad Vizlai arī nāksies reklamēt visādu h**ņu, jo ne izglītības, ne karjeras viņai nav ?
Nu šobrīd neizskatās , ka tur kkas arī kādreiz beigsies. Protams visādi var notikt kā jebkuram pārim, bet nu nepiekrītu, ka dēļ naudas tikai viņu grib . :)Varenaes @ 02.11.2021 07:14Smieklīgākais ir tas, ka attiecības kādreiz beigsies, un tad Vizlai arī nāksies reklamēt visādu h**ņu, jo ne izglītības, ne karjeras viņai nav ?
man viņa liekas riktīga muļķe 😅 no tik sekla cilvēka lifestyle influencere nesanāks. var drēbes modelēt, bet tas arī viss. varbūt kādas maziņās tos viņas yt video skatās un sajūsmā jauc lētāko rimi sīrupu ar ūdeni un ledu pēc viņas super receptēm, bet tas arī vissKarlsone @ 02.11.2021 07:56Sasmējos, ka Līva Goba video stāsta.. "Man vīra mamma iedeva ļoti daudz grāmatu, bet man ir ļoti grūti lasīt grāmatas, piespiest sevi".
Vīra mammai cepuri nost, bet nez vai ar to būs līdzēts.
Lizele @ 02.11.2021 09:58man pat šķiet, ka viņi varētu apprecēties. Pēc storijiem izskatās, ka Vizla prot priecāties arī par sīkumiem. Pat, ja ir tā nauda svarīga, neizskatās, ka attiecībās to izrāda. Skaists pāris. Lai tik prec nost. ?
burunduks @ 02.11.2021 10:18Nu šobrīd neizskatās , ka tur kkas arī kādreiz beigsies. Protams visādi var notikt kā jebkuram pārim, bet nu nepiekrītu, ka dēļ naudas tikai viņu grib . :)
Undiya @ 02.11.2021 11:39Jeļena liek filtriņus arī savai meitai?
Bildēs zīlītes pa visu acs ābolu. ?
Varenaes @ 02.11.2021 12:16Meitenes, tā nav negatīvas domas no manas puses, bet nu viedoklis. Daudz jūs zināt sportistus, kas nemaina sievieties ik pēc kāda laika?
Laurai, iespējams, ir potenciāls, bet nu paskatoties Instagram ir tikai sajūta, ka viņas intereses ietilpst tikai un vienīgi materiālas lietas. Neredzu neko tādu, kas uzrādītu kaut uz vienu interesi... tikai šmotkas, pašbildes, mašīnas. Cilvēkiem, kam ir nauda ir tik daudz iespējas, tiešām, kaut kulinārijas kursi kaut kādi vai nezinu, gleznošana, koncerti (ASV viss notiek), muzejas. Gribētos, lai influenceres dalās ne tikai ar smukām bildēm ar bitch Face, bet arī ar Kaut ko interesantāku.
P.s. Uzskatu, ka viņa ir smuka. Un joprojām uzskatu, ka viņai vajag stilista konsultāciju asap, kaut var aiziet pie Mišeļas Krauze, viņai ir super stils un izskats (Kas ir Sanas pazīstama utt.)
P.s.s uzreiz atvainojos par daudz kļūdām, neesmu latviete...
Undiya @ 02.11.2021 12:24Ok, nezinu nevienu zīdaini vai pieaugušo kam varavīksnene pa visu acs ābolu. ?
Amandaria @ 02.11.2021 12:24
Piemirsi pieminēt bildes ar izbolītām acīm
Varenaes @ 02.11.2021 12:30
Man nav melas pret selfijiem, tiešām.
Lūk, ka piemērs būs Paula Kalniņa, cits paskatoties uz viņu pateiks - jebal. (Spriežot pēc izskata)
BET viņa ir absolvējusi TOP Kanādas universitāti, vienmēr dalās ar kko interesantu, viņai ir muzikāla gaume, es vnk jūtu, ka viņai ir personība un savs viedoklis. Paula nav viena no tam money chasing, viņa ir kas viņa ir.
Un naudas nekad nevar būt par daudz, ja jūs teiksiet, ka tas ir dēļ tā, ka viņai ir bagāta ģimene.
Varenaes @ 02.11.2021 12:30
Lūk, ka piemērs būs Paula Kalniņa, cits paskatoties uz viņu pateiks - jebal. (Spriežot pēc izskata)
BET viņa ir absolvējusi TOP Kanādas universitāti, vienmēr dalās ar kko interesantu, viņai ir muzikāla gaume, es vnk jūtu, ka viņai ir personība un savs viedoklis. Paula nav viena no tam money chasing, viņa ir kas viņa ir.
Un naudas nekad nevar būt par daudz, ja jūs teiksiet, ka tas ir dēļ tā, ka viņai ir bagāta ģimene.
piekrītuVarenaes @ 02.11.2021 12:30