Mandele @ 31.10.2021 09:04Protams, ka daudz , kas ir mainijies, bet daudz kas arī nav mainijies. Bērnu nami ir pilni ar bērniem, nelabvēlīgo - vardarbīgo - trūcīgo ģimeņu skaits aug. Būtu labāk ziņojušas un palīdzējušas realiem bērniem, kuriem tiešām vajag palīdzību. Man vienkārši tik daudz kas neiet kopā Jūsu šaurajās pierītēs. Esmu apceļojusi pus pasauli un redzējusi, kā bērni aug āfrikā, āzijā un latīņamerikā.. nu tur tos skatus redzot reāli sāp sirds, kā 5gadīgi bērni uz ielas sevi pārdod.. vecāki pārdod savus bērnus , lai paši būtu paēduši, 2 gadīgi , 3 gadīgi pa tumsu vazājas vieni paši — kāda viņiem tur vēl mātes mīlestība.. ne jau šeit… pasaules sliktākā māte Vucēna ja
???? var paskatīties, nodomāt savu viedokli, kuram nav jābūt tādam pašam, jo katrs pieļauj savas kļūdas, bet ne jau nu gāzt žulti… un atkal, ja jau Tevī tik daudz žults, tad pašai laikam daudz kas nav kārtībā, jo man tādas nav . ??????
Nemierīgā @ 31.10.2021 12:34Ko diez patiesībā par vucenas Mustangu domā Sauliete? Tīri kā divu bērnu māte, kura bērnus un stabilitāti vienmēr likusi priekšā savām ambīcijām? Nevaru iedomāties, kā Sauliete būtu nopirkusi Mustangu, kamēr uz viņas pleciem gulstas atbildība par bērniem. Īpaši zinot, ka Saulietei nekad nav trūcis naudas, bet tikai tagat, nopirka sev pirmos LV zābakus un somiņu… Kad tiešām to var atļauties, nevis kad sagrib.
Mārlija @ 31.10.2021 12:53
Ko domā Sauliete? Es domāju, ka patiesībā nedomā NEKO, kā izņemot to, kā "Redz, kā mēs varam!"(lasīt - protam apčakarēt lētticīgus ļaudis) un klusībā savā galvā ieslēgusi kalkulatoru, kā kāpināt apgrozījumu! Ja jau viņa pat Pēterim (savam mīļotajam cilvēkam auditorijas priekšā raidījumā atļāvās pateikt "Tu esi nulle! Bet ES, ES esmu "krutā", tad, domājot loģiski, Saulietei viss ir dziļi violets.
Es domāju, ka viņa to teica sarkasmā, nopietni neviena sieviete tv tā neteiktu. Tā tās baumas rodas.
Mārlija @ 31.10.2021 12:53
Ko domā Sauliete? Es domāju, ka patiesībā nedomā NEKO, kā izņemot to, kā "Redz, kā mēs varam!"(lasīt - protam apčakarēt lētticīgus ļaudis) un klusībā savā galvā ieslēgusi kalkulatoru, kā kāpināt apgrozījumu! Ja jau viņa pat Pēterim (savam mīļotajam cilvēkam auditorijas priekšā raidījumā atļāvās pateikt "Tu esi nulle! Bet ES, ES esmu "krutā", tad, domājot loģiski, Saulietei viss ir dziļi violets.
Gan jau Agnesīte Kaijai izteica diagnozi 😀Beciņa @ 31.10.2021 14:47Man vienīgajai liekas, ka sudrabkāja tik ļoti mēģina lēkt līdzi savai draudzenei Agnesei un pēksņi iet pie psihiatra, dzer zāles, ir kaut kādas lēkmes?? izklausās pēc teātra
Karlsone @ 31.10.2021 20:57Neizskatās un neticu, ka Vucēnas storijiem nav filtra.. ok, nav viens no tiem Instagram filtriem, bet ir uz kādas citas programmiņas uzlikts softiņš uz video... Var tak redzēt pēc kopējā storija nokrāsas, tāds maigs un nogludināts attēls. Ja filmētu pa taisno, bez filtriem, ar jauna telefona kameru, dienas gaismā, katra ādas līnija, poriņa būtu redzama. Turklāt viņai defaultā ir slikta sejas āda, filtra neesamībai to vajadzētu tieši izcelt, nevis notušēt ?
Vot Agnese boo gan bez filtriem filmējās, un uzreiz varēja pamanīt atšķirību. Nav jau nekādas nozīmes, tikai ko tā Vucēna atkal var stāstīt pasakas... :)