MinkaMurrr @ 27.10.2021 19:48
Diemžēl ir tādas mātes. Paziņu lokā ir tāda situācija, ka kamēr māte bija jaunas attiecības un tēvs brīvs viss ok. Tiklīdz tēvam arī attiecības tā bērnu dos tikai tad kad nebūs jauna meitene blakus ??♀️
NotGoogle @ 27.10.2021 20:20Ā, tā laikam kreisā roka?
uzliek labajā zeltnesī. Kad apprec tad liek kreisajā, un laulības labajā.NotGoogle @ 27.10.2021 20:19Katrīnei jau sen tas saderināšanās gredzens pirkstā?
Mercury6 @ 27.10.2021 19:37Vairāk rodas jautājums, kā un kur viņa brauc. Mēs visi ikdienā pārsniedzam ātrumu, Rīgā nu reti kurš ne sastrēguma stundās brauc uz 50. Satiksme ir uz 60-70-80km/h daudzās vietās pie atļautajiem 50, visi brauc dinamiski, vienā plūsmā, bet nu es nezinu, mani tik bieži policija neštopē, ar auto braucu daudz. Viņa gan jau brauc agresīvi un izteikti pārsniedz ātrumu stulbās vietās vai mēģina jau tā normālai satiksmes plūsmai līst garām uz 100? Tak ieslēdz waze, vismaz pusi no apstādināšanām var atmest līdz ar to, jo vismaz stāvošās policijas ekipāžas parādīs. Tas, ka Tevi regulāri aptur policija, parāda nevis to, ka esi kruta, ātra sieviete, bet gan vnk slinka un ne pārāk gudra. :D man tiešām viņa liekas ļoti sakarīga un forša, bet tie ātruma storiji ir tik tik cringy. Turklāt šeit ir elementāra matemātika, ka pārsniedzot ātrumu par pārdesmit km/h, ieguvums ir ļoti minimāls. Lai iegūtu klāt pāris minūtes, visu ceļu ir normāli jāvelk, uz gariem gabaliem. Varbūt viņa brauc pāri sarkanajiem, tad gan var laiku sataupīt, bet nu arī...cmon, viņa nav tik svarīga persona, lai nevarētu pie sarkanā pastāvēt.
Daisey @ 27.10.2021 21:48Vispār ārpus konteksta,bet šovā “slavenības bez filtra” tā Olga vispār ir normāla ?? visu laiku zviedz kā zirgs. Nav iespējams ne skatīties, ne klausīties ? wtf
Daisey @ 27.10.2021 21:57Iegāju paskatīties IG Kambalu. Nu kooo? Ko viņi tur kurī. Tādus video jau nu nevajadzētu publicēt. ??♀️
es arī iegāju paskatīties un esmu šokā 😀Daisey @ 27.10.2021 21:57Iegāju paskatīties IG Kambalu. Nu kooo? Ko viņi tur kurī. Tādus video jau nu nevajadzētu publicēt. ??♀️
Digimons @ 27.10.2021 22:22Bet par to Adrianu , nu briesmīgi, man viņa jau sen besī, nesekoju viņai, atvēru tagad tos video, Omg kādas lūpas sataisījusi, briesmīgi. Un tas runāšanas stils
Ietekmelllis @ 28.10.2021 07:29Pieaugušas sievietes, bet kā mazi bērni lielās ar saviem iphone prieksa pakalā?? “es tik daudz pelnu, vairāk kā jebkad” normāli cilvēki ar to neplātās, pataisa sevi par mulkem. Kādreiz jau pienāks gals tam sūda biznesam, tad būs interesanti pavērot ar ko tad plātīsies