la femmina @ 26.10.2021 10:44Arī Santa Kudreņicka ir NL! Un, kas tā par sērgu ir NL!!!
Nav_vispar @ 26.10.2021 13:03
Likās tāda prātīga meitene, patika viņas blogi. Ar šo viņa tad arī zaudēs savu ilggadējo auditoriju, jo ne jau NL dēļ viņai seko. Tagad uzreiz viņas kontam tāds lētums, tā ir - NL piešķir lētumu.
fifa @ 26.10.2021 11:18Avakado lidlā tiešām ļoooti labi, kāda viņiem tagad cena?
Un tā nav Agritas māja, kas ielikta sludinājumā.
Valdet @ 26.10.2021 14:51Kada ir izmantojusi Lienes Uresinas pakalpojumus, piedalījusies mindsetos? Es uz śīm lietåm neuzķeros, bet visu laiku liek labu labās atsauksmes… nu ja tik daudz, tad kādam palīdz
Valdet @ 26.10.2021 13:17Juta nedzivo pie vecakiem. Bet jaa, man vel atmina palicis, ka ar Gintu esot visu uz pusem dalijusi. Katrs meties naudu un est taisijusi katrs pats sev. Nu logiski, ka sievietei nav nekada prieka but tadam virietim blakus ?
Bordo @ 26.10.2021 15:24Santa Kudrenicka ir tipisks neko negribu darīt, negribu strādāt, gribu vieglu naudu gadījums. Tā arī joprojām nepieaugusi meitene, kas nemāk atrast savu vietu dzīvē. Ne izglītības, ne kārtīga darba. Tik vien kā vecākiem uz kakla dzīvo. Zinu, jo mums ir kopīgi draugi. Nav brīnums, ka tagad arī mēģinās NL :D
es domāju, ka tās bundžu kaudzes tā trenere pati redzēja, kas tur uz tās palodzes stāvējacore @ 26.10.2021 18:46Gan jau negribēja teikt :D
Bet nu viņai jau visu par sevi vajadzētu izstāstīt :D