Sveiki! Esmu sastapies ar sekojošo problēmu – dzīvoju Rīgā un nezinu ko man darīt brīvajā laikā. Nav tā, ka man nav aizraušanos (man, piemērām patīk lasīt), runa iet par kopīgo laika pavadīšanu – gribas lai visu laiku būtu kaut kas jauns, lai katru reizi gaisā lidinātos jaunas emocijas un attiecībās neiestājas ikdienība. Bet problēma tāda, ka man liekas, ka es visu interesanto jau esmu izmēģinājis.
✔ – lēkšana ar gumiju
✔ – izbrauciens ar jahtu
✔ – kopīga fotosesija
✔ – brauciens ārzemēs
✔ – lidojums virs Rīgas ar lidmašīnu
✔ – kartings
✔ – slidotava
✔ – boulings
✔ – nakšņošana citās pilsētās
✔ – pasēdēšanas restorānos un kokteiļbāros (Aqua Luna, Minox, CLOUD NINE)
✔ – romantiskais pārsteigums (nolaupīšanas inscenēšana)
✔ – spontānas dāvanas un pārsteigumi
No neīstenotam idejām ir palikuši tikai lidojums ar gaisa balonu un izjāde ar zirgu – abus domāju īstenot vairāk uz pavasara / vasaras pusi, kad dienas kļūs garākas un būs vairāk laika, lai noķertu sauli.
Ko vārāt man ieteikt? Vai ir Rīgā (vai vismaz Latvijā) kaut kas interesants, ko es vēl neesmu izmēģinājis (ja neskaitot tas divas augšā minētas lietas)? Varbūt ir kaut kādas interesantas vietas, kurās es vēl neesmu bijis? Un kāda jums bija visvilinošākā pieredze? :) Kā parasti pavadāt brīvdienas ar savu otru pusīti?
P.S. Ko vārāt pateikt par kvestiem? Pamanīju, ka to ir ļoti daudz Rīgā un ka to kļūst ar vien vairāk. Nekad nebiju kvestos, jo vienmēr likās, ka par šādu naudu nekas tur interesants nebūs – tā tiešam ir vai es maldos?