woman_wonderland @ 02.09.2019 11:37Rīgas protams, upeņu vai parastais
Nē. Mērķis ir piedzerties ? :D Tad jau šņabis ar sarkano russchian schweppes kokteilī :DAry @ 02.09.2019 11:40
viņš garšo pēc zālēm ! kokčās varbūt ir ok, bet man viņš negaršo . Tu esi piedzērusies no Rīgas Balzāma ?
Ary @ 02.09.2019 11:34un vsp.. viskijam ir nozīme, ja viņš nostāvas ??? mulsina piedāvātie 16-30 gadus iepriekš ražotie, kurus tagad pārdod, kā baigo manu utt. tam reāli ir kvalitātes, ja viskijs tiek noglabāts ?
woman_wonderland @ 02.09.2019 11:44Nē. Mērķis ir piedzerties ? :D Tad jau šņabis ar sarkano russchian schweppes kokteilī :D
Aether @ 02.09.2019 11:57
Šajā gadījumā viss ir atkarīgs no tieši Tavām garšas kārpiņām, garšas uztveres, gaumes u.t.t. Turklāt, dažādu darītavu līdzīga vecuma single malt viskijs garšos pilnīgi atšķirīgi, jo, jāņem vērā gan izejvielu īpašības, no kurām gatavots, gan mucas, kurās nogatavināts, gan vieta, kur tas ražots. Kamēr atklāsi savu iecienīto, būs daudz kas jāpagaršo :D
Aether @ 02.09.2019 12:02Ja ir mērķis piedzerties, bet gribās dzert "kaut ko garšīgu", tad, iespējams, risinājums ir "garšīgi kokteiļi" :D Jo stipro alkoholu dzert vairāku dienu garumā ar mērķi uzturēt "patīkamu alkohola reibumu" neizklausās pēc plāna...
dzert māku, lai vairākas dienas var uzturēt patīkamu reibumu, vnk., negribu nopirkt sūdīgu dzērienu .No stiprajiem reibums atšķiras, tāpat atšķiras noreibšanas un atskurbšanas dinamika.