Tātad es parasti nelieku ne gēla, ne gelish nagus. Vienmēr manikīru esmu taisījusi pati, katru 2. Vai 4. dienu pacietīgi lakojot nagus ar izturīgu nagu laku, tad notīrot un atkal liekot no jauna. Bet šovasar uznāca fīls pamēģināt gelish. Biju pie, manuprāt, profesionālas meistares, kas saprot, ko dara, bet šobrīd ir tā, ka ir pagājusi tieši nedēļa, un nagi izskatās tā kā diezgan jau atauguši. Pēc vēl divām nedēļām vispār tad būs kašmars. Kāds šim varētu būt iemesls? Kaut kā ne tā uzlikti, vai arī mani nagi pārāk ātri aug? Jā, man no dabas ir spēcīgi un veselīgi nagi, spēju tos izaudzēt diezgan pagarus. Bet varbūt meistars izdarīja kko ne tā?
Ir vēl šeit kāda, kurai jau pēc nedēļas ir redzams, ka nagi ir diezgan atauguši?
Par manikīru samaksāju 35 eur, un neesmu gatava iet taisīt nagus katru nedēļu, kas būtu 140 eur mēnesī. Bet to vizuālais izskats apmierināja vien pirmās 3 dienas.
Pirmajā bildē ir piemērs, lai jūs saprastu, cik daudz mani nagi zem gelish ir atauguši pēc nedēļas. Atkārtoju, piemērs, jo man ir daudz smukāks dizains ? īsti nevar saprast, tai bildē varbūt ir neapstrādātas kutikulas, bet manā gadījumā tāds ir ataugušā naga laukums. Vai tas ir ok?
http://1.bp.blogspot.com/-aK6KZI05bSY/U6IHDb6AlOI/AAAAAAAAAMU/MVEV52FgLQ4/s1600/lauma+roza.jpg