Ritss @ 06.08.2019 15:17Reālu troļu jau šeit ir maz :D
Es neskaitos īsti :D :D :D
Gamergril @ 06.08.2019 15:05moonshine Stāsts ir tāds ka admin veidoja diskusijas par to ko vajag uzlabot, ka šis portāls tagad pieder dieviete.lv un ka mainās lietošanas noteikumi un ka vairāk nevarēs izteikt personīgus komentārus forumā. Kā arī bija runa par to ka nevarēs ievietot citu portālu saites, jo tie esot konkurenti utt. Admin pats izteica personīgus uzbraucienus dažām meitenēm un es pateicu ka tas nesakrīt ar foruma lietošanas noteikumiem. Tie komentāri bija zākājoši un izsmejoši pret tām meitenēm. Un par to es saņēmu brīdinājumu. Cik zinu tad daļa meiteņu kas bija iesaisītas tajā diskusijā tika dzēstas vai nosūtītas personīgas vēstules kur izsaka brīdinājumu. Tas admin bija mental un uzvedās neadekvāti.
Tas bija reāls noalgots cilvēks no dieviete.lv. Tagad laikam atlaists :D
Opciju līdzīgi kā fb - spiest like komentāram un unlike
Ritss @ 06.08.2019 20:21Izskatās, ka vajadzētu vienkārši Adminu..............
tagad cik skatos vairs te nav neviena no adminiem? Uztaisa tik stulbas diskusijas un viss? ?Gamergril @ 06.08.2019 13:22Keanu Bija. Parādījās uz 2 nedēļām pirms kādiem 4-5 mēnešiem. Padzina visus normālos cilvēkus, dzēsa ārā profilus, dzēsa ārā komentārus. uztaisīja diktatūru, sūtīja draudu vēstules (arī man), ka par vēl vienu brīdinājumu izdzēsīs profilu. Citus dzēsa bez brīdinājuma.
Brīdinājums varēja dabūt par to ka nepiekriti admin domām. Admin tās tēmas idzēsa. Un nekādi pierādījumi nav palikuši.
Tagad izskatās ka admin nozudis, jo noreportoju Hiacinti par trollošanu un nekas nav darīts. Jo agrāk bija tāda lietotāja Rīdzeniece un viņu neviens nereportoja, bet admin pats izdzēsa, jo viņam nepatika ka viņa liek garus komentārus bez garumzīmēm.
Gamergril @ 06.08.2019 20:36Nepiesauciet admin. Te tāds bija un forums palika tāds kāds ir tagad. Un iepriekš bija problēmas ar negatīviem komentāriem ja bija muļķīga tēma, bet tad vismaz bija normāli cilvēki šeit. Tagad tokai troļļi. Forumā vajag ieviest izmaiņas, bet ne tādā veidā kā arī darīja tas admin.
Un izskatās ka nav vairs šeit admin, jo noreportoju to spam kas visas sadaļās un salikts bet nav izņemts.
Pirma tam lilit gadiem dzīvoja bez admin un viss bija Ok. Mēnešus atpakaļ viens atnāca un visu sabojāja. Vajag dažas IT izmaiņas bet tā kā kontrolē un ko raksta gan ne. Smaidiņus viņi papildu ieviesa un video ielikšanu arī. Bet to ko visvairāk vajag to nevar.
Keanu @ 06.08.2019 20:43Jautājums, ko šeit dara redaktore? Vai viņa ir galvenā šeit, vai arī forums nekādi nesaistās ar viņu?
Alexxa @ 06.08.2019 20:56
1) Admini ir vajadzīgi jebkuram forumam, ja to nav vispār, ir haoss. Kāds būs forums, smagā mērā ir atkarīgs no tā, kādi ir admini, respektīvi, kā viņi attiecas pret to, ko dara.
2) Forumam arī pirms pēdējā admina, admins bija - pa laikam patīrīja troļļu postus un spamus un tas arī viss. Ja to tajā laikā būtu darījuši regulārāk, pie reizes ieviešot visu nepieciešamo, lai forums būtu ērtāk lietojams, tas arī būtu bijis daudz labāks, nekā ir šodien.
3) Satura kontrole ir nepieciešama, bet, šķiet, Tu ne visai saproti, kas ar to ir domāts. Satura kontrole nozīmē, ka ir jāpārbauda, vai saturs atbilst foruma noteikumiem. Piemēram, Tu minēji Rīdzinieci, tātad Tev būtu jāatceras arī tas, kāda jezga regulāri tika celta ap viņas personību kā tādu, vietām tiešām pārkāpjot šī foruma noteikumos un vispār LR likumdošanā paredzēto punktu par cita lietotāja cieņas un goda aizskaršanu. Šādiem komentāriem ir jātiek dzēstiem un vainīgajiem sodītiem. Frāze "Tu man nepatīc" nav noteikumu pārkāpums, jo tā tikai pauž viedokli, neaizskarot nevienu. Daudzos forumos satura kontrole kļūst par problēmu, jo admini nespēj nošķirt reālus noteikumu pārkāpumus un savu personīgo nepatiku pret kāda viedokli. Šajā vietā parādās pats sarežģītākais - atrast gana adekvātu cilvēku, kas spēs šīs lietas nodalīt.