Šaubas un neuzticēšanās

Reitings 243
Reģ: 10.01.2019
Pēc 2 nedēļām jāsaka "jā vārds", taču pēdējās dienas esmu satraukta, kas noticis mūsu attiecībās.
Vīrietis uzvedās diezgan savādi. Konkrētā pulksteņa laikā vienmēr devās "uz labierīcībām". Aizdomīgi ilgi sēdēja, pēc 15 min teicu, cik tad vēl ilgi? Ar telefonu. Tikai tad atjēdzas un taisās nākt ārā. Un, atvainojos par tiešumu, bet zinu, ka viņš tualetē sēdēja pa tukšo, nevis kārtoja vajazības, stāstot, ka "liekas, ka vajadzēja"?
Kad biju dienu izbraukusi, tajā pašā pulksteņa laikā izdomāju piezvanīt. Teica, ka bija iemidzis un gribot vēl pagulēt, atzvanīšot vēlāk. Šādi notiek jau 5 dienas.
Varu pateikt, ka telefonu viņam patīk ņemt līdzi uz labierīcībām tā kā žurnāla vietā :D , bet kādēļ tas atkārtojas vienā un tajā pašā pulksteņa laikā?!
Vai Jūs manā vietā arī turētu vīrieti aizdomās par šādām izdarībām? Ka viņam ir kas slēpjams?
30.07.2019 20:01 |

Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Kāzas noteikti nevajag atcelt. Ja tev ir pirmskāzu stress, tad noteikti vīrietim arī. Man protams nav ideju ko viņš dara tai laikā, bet es nedomaju ka tgd pirms kāzām viņš ir kādu atradis un gatavs zaudēt tevi, ja reiz esat nolemuši preceties un tā diena jau tuvojas, tad nejau viņš to visu ir gatavs zaudēt. Tur noteikti ir kkas cits, bet pajautat vajag un varbūt paprasi vai viņš sāk šaubīties par kāzām?
01.08.2019 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits