Vīriešiem vajag 'alone time'SamSamantha @ 31.07.2019 14:36Esmu tik pārstresojusies, jo pa galvu maisās domas pat par kāzu atcelšanu. ?
Jo bijusi jau reize, kad viņš man samelojis tā diezgan pamatīgi - neteica taisnību, kur īstenībā dodas. Es uzreiz zināju, ka nav kkas tīrs, bet nezināju patiesību. Atzinās tikai pēc pusgada, kad ļoti uzstājīgi pajautāju, lai gan pirms tam arī to darīju, bet viņam vēl bija enerģija strīdēties Nebija jau nekas tāds, vienkārši meloja, ka radinieka dēļ aizbraukšot uz pilsētu, bet beigās atzinās, ka bijis pats pabraukāties. Iemesls, viņaprāt - es būtu bijusi dusmīga,uzzinot ka viņš "notriec" laiku un degvielu tpt vien.
Nu vismaz tā ir bijusi vienīgā reize attiecībās, kad melos pieķeru, bet kur ir garantija, ka nav melots vēl (varbūt tikai esmu bijusi par naivu)? Ā, un jā, esmu diezgan naiva un jauka, piedodoša meitene, un jūtu, ka tas dažkārt tiek izmantots...? Tādā veidā pārvēršot mani par stalkeri, kontrolētāju.
Viņam neptaīk tavas nopietnās sarunasSamSamantha @ 31.07.2019 15:42Nu lūk, meitenes, šeit arī mums ir mazliet problēmas. Ar to izrunāšanos. Pa retam tas ir izdevies, bet pārsvarā nē.
Kad uzsāku ar viņu nopietno sarunu, ir parasti divas izejas viņam: vai nu uztaisās dusmīgais ar "cik tu man vēl pārjautāsi", vai otrs - sāk kko ķēmoties, izlikties ka nebija dzirdējis, sāk kutināt utml.
Kā lai sarunu uztur nopietnu? Kādus vārdus izvēlēties?
Mēģini vairākas reizes runāties, vaļsirdīgi izstāstot par savām šaubām, bailēm utt.
SamSamantha @ 31.07.2019 15:42Nu lūk, meitenes, šeit arī mums ir mazliet problēmas. Ar to izrunāšanos. Pa retam tas ir izdevies, bet pārsvarā nē.
Kad uzsāku ar viņu nopietno sarunu, ir parasti divas izejas viņam: vai nu uztaisās dusmīgais ar "cik tu man vēl pārjautāsi", vai otrs - sāk kko ķēmoties, izlikties ka nebija dzirdējis, sāk kutināt utml.
Kā lai sarunu uztur nopietnu? Kādus vārdus izvēlēties?