minnyminny @ 27.07.2019 17:32Biezo matu īpašnieces, kā jūs veidojat matus šajā karstumā? Man ir tumši, biezi mati un šajā cepetī nevaru izturēt ar visu copi.
tici man, tik daudz laika, lai studējot tiesību zinātnes, ietu uz fancy kafejužņikiem laika tev nebūs, tā kā pati pirms neilga laika teici, ka tev neesot attīstīta loģika vai kas tur. ?konotiek @ 27.07.2019 22:19
Maskačka. ? Nu man apkārtne nepatika, kaut kādu fancy kafejnīcu nav, vienīgais, ko manīju tuvāk manām kojām picērija, maxima tuvākais supermārkets, nākamajā kvartālā no kojām 3 noplukuša paskata vīriesi sēž uz celma, lamājas un alinu dzer, blakus kojām dzelzsceļs un izdemuleta, pamesta ēka. Nu varbūt pirmā mirkļa iespaids, dzīvot var, pierast gan jau grūtāk būs
dzerveneee @ 27.07.2019 23:19tici man, tik daudz laika, lai studējot tiesību zinātnes, ietu uz fancy kafejužņikiem laika tev nebūs, tā kā pati pirms neilga laika teici, ka tev neesot attīstīta loģika vai kas tur. ?
tiesību zinātnēs loģikai jābūt attīstītai līdz max stadijai,nevis loģikai kāds sakars ar rajonu. ?konotiek @ 27.07.2019 23:23
īsti nesaprotu kāds sakars loģikai ar rajonu...?
es nemaz nedomāju, ka man baigi būs laiks, vienkārši saku, ka nesķita omulīgs rajons un pa lielam apkārt nekā nav :)
dzerveneee @ 27.07.2019 23:39tiesību zinātnēs loģikai jābūt attīstītai līdz max stadijai,nevis loģikai kāds sakars ar rajonu. ?
Ja tev Maskačka liekas nemājīga, aizej līdz origo un stacijas laukumam?tur, kad biju, vispār kūrorts. Bomži pilnā pālī sauļojas, novemti, ik pa brīdim policija tos uzvāc, kaut kādi trakie,kas naudu prasa utt. ?
dzerveneee @ 27.07.2019 23:46@konotiek starpcitu, kāpēc neīrē kādu dzīvokli vai istabu lielā dzīvoklī? Rajonu pati varētu izvēlēties un varbūt vēl kādām citām meitenēm. Tā būtu foršāk
dzerveneee @ 27.07.2019 23:19tici man, tik daudz laika, lai studējot tiesību zinātnes, ietu uz fancy kafejužņikiem laika tev nebūs, tā kā pati pirms neilga laika teici, ka tev neesot attīstīta loģika vai kas tur. ?
pie jūras vinmēr ir vēsāks, es tagad pirms Engures, Plieņciemā, laiks ideāls, 25 grādi, udens super silts, cilvēki nav daudz.cowboy girl @ 28.07.2019 11:52dievinu šo karstumu, bet jāstrādā. ?
doma vakarā uz jūru aizbraukt, taču neviena draudzene netiek, un vienīgā, kura tiek, negrib jo viņai pa karstu. bet vai pie jūras (vidzemes līča pusē) nav vēsāks, piemēram, ap sešiem vakarā?
Lasot Tavus komentārus, man liekas, ka Tev tik sekss vien interesē. :DMGTOW101 @ 28.07.2019 12:04Eh... ja ar meitenēm varētu tik viegli un ātri dabūt seksu kā ar čaļiem.
Vienīgi par naudu
es 4km no Plieņciemacowboy girl @ 28.07.2019 11:52dievinu šo karstumu, bet jāstrādā. ?
doma vakarā uz jūru aizbraukt, taču neviena draudzene netiek, un vienīgā, kura tiek, negrib jo viņai pa karstu. bet vai pie jūras (vidzemes līča pusē) nav vēsāks, piemēram, ap sešiem vakarā?
jūrā gan liekas nenormāli auksts?vismaz Liepājas pusē. Šodien ielīdu un tikai tāpēc, lai nebūtu šī sajūta, ka esmu peldējusies tikai vannā?moonshine @ 28.07.2019 22:21Un ūdens labs, silts.
neko nediršu, atvainojos. Saku patiesību un meitene pati to minēja citā diskusijā pirms laba laika.Melania. @ 28.07.2019 12:05
Bāc, cik var visiem dirst... jau kuro reizi lasu tieši tavus komentārus un viss kas no Tevis nāk ir tikai negatīvisms. Kā var pateikt cilvēkam, ka nav loģiskās domāšanas????