Pins pieredzes stāsts no aptuveni 25 sievietēm, kuras man bijušas bija apmēram 4-5 kurām manējais bija pa lielu ( vienai iekšā varēja pusi iebazt un parējām vienkārsi viss sāpēja un man sapēja).
Lielākajai daļai sieviešu vagīna ar laiku padodas zinu daudzas kurām sakumā likās ka 13 ir max un tad resns 18nieks ietrenēja pēc pāris mēnešiem, bet ir tādas kam nepadodas un viss.
Apmēram 60-70% bija ļoti apmierinātas ar manu izmēru un apmēram 20% vajadzēja, ko lielāku.
Sieviešu vagīnas izmērs nav saistīts ar viņu ķērmņa ne kalsnumu, ne garumu; ir tadas meitenes 155 cm kas var paņemt monstrus un 175 kurām grūti paņemt 15 cm.
Lai gan vidējie pasaules dati var būt maldinoši, kad saka ka vidējais vagīnas garums ir 10-13 cm un locekļa 13-14 cm. Reāli vismaz ar Latvijas sievietēm manuprāt der labi 15-17 cm garš un salīdzinoši paresns ap 14-16 cm apkārtmēru būtu ideāli priekš maks baudas. Daļa man godīgi teikusi, ka necieš garus sprunguļus, kas tikai visu sabagsta un resna sardele ir pati labākā.
Jāatdzist ka daļa sieviešu cieš no vaļīgas maksts un nespēj tur neko sasprindzināt, kam atkal nav sakara ar vecumu vai seksa daudzumu un ir jātrenē muskulatūra un kontrole, ja nav dabiski.
Kas attiecas uz manu izmēru tad atkaribā no veselības stavokļa, noguruma, rīta vai vakara ir aptuveni no 15.5 līdz pat 18 cm (vidēji ap 16) un apkārtmērs ir ap 14 cm.