Atkatīgs no tava budžeta.?
Man jau pašai patīk Makeup revolution conceal &define konsīleris sūtu no viņu mājaslapa vai no beautybay,jo LV nav toņu izvēles.
Patīk arī born this way konsīleris ir viņš it kā dārgs, bet īstenībā tur diezgan daudz iekša produkta 15ml, jas ir gandrīz puse no standarta tonālā
No drogām patīk Rival de loop, natural touch, kad man nevajag baigāko sedzamību un viņš ir lēts, like ļoti lēts, man jau 3 šā tūbiņa aiziet.
Acu ēnas , ja no kabatai draudzīgajām tad tas pats Makeuprevolution, man ir ļoti daudz viņu palešu, vnk fantastika, NYX ultimate paletes , bet MUR ir labākas, Morphe ir foršas ēnas,īatenībā nemas tik dārgas nav ja parēķina viņu skaitu paletē.? Samplebeauty arī šķiet dikti foršas un arī nav kosmoss sūtu no beautybay , paša beautybay paletes arī ir foršas man ir maziņā 16 krāsu Brights, ļoti, ļoti laba. Patīk colourpop, bet mazliet čakars ar muitām jo no ASV sanāk sūtīt.
Skropstu tušu lietoji no Catriece glam&doll pelēkā iepakojumā, dievinu birstīti,jo tā ie tik maza un smalka,dienas gaitā arī nenobirst.
Ar pūderiem ir smagi vismas man, diezgan daudzi ir izčakarējuši nervis, sedzamību konsīlerim absorbē? Man patīk no Too faced born this way loose powder, bet viņš ir padārgs, no lētākām opcijām ļoti labs ir no NYX cant stop wont stop loose powder un Makeup Obsession banana loose powder, ar šiem neesmu manījusi ka sedzamība konsīlerim nozustu, no tā paša Makeup revolution x Imgone highlight to the moon paletes arī nav man problēmu ar sedzamības samazināšanos.