moonshine @ 10.07.2019 14:42Mērķi vēl pa šo vasaru:
Varbūt uzņemt ~4 kg. Varētu paskriet, lai uzlabotu ķermeni, jo tas jau nekas, ka esmu tieva, tāpat skriešanu vajag, lai esmu tvirtāka ?. Veikt vingrinājums pa vasaru, lai iegūtu smuku dupsi? (vienu vasaru bija labi sanācis, bet tad pārstāju veikt vingrinājumus, efektiņš arī pazuda). Varbūt ir zināmi kādi labi vingrinājumi sēžamvietai? ?
moonshine @ 10.07.2019 14:42Mērķi vēl pa šo vasaru:
Varbūt uzņemt ~4 kg. Varētu paskriet, lai uzlabotu ķermeni, jo tas jau nekas, ka esmu tieva, tāpat skriešanu vajag, lai esmu tvirtāka ?. Veikt vingrinājums pa vasaru, lai iegūtu smuku dupsi? (vienu vasaru bija labi sanācis, bet tad pārstāju veikt vingrinājumus, efektiņš arī pazuda). Varbūt ir zināmi kādi labi vingrinājumi sēžamvietai? ?
minnyminny @ 10.07.2019 16:46Es labprāt pieņemtos vēl drusku svarā. Un gribētu būt lokanāka, lai varētu pacelt kāju tā kā tie, kas nodarbojas ar taekwondo :D
moonshine @ 11.07.2019 14:03Ja vēlos pa vasaru sportot, ar ko labāk sākt? ;)
spriditis @ 10.07.2019 09:49Esmu 100% par #bodypostive un uzskatu, ka ja cilvēks jūtas pārliecināts/labi/skaisti savā ķermenī, tad tas ir pats galvenais. Bet tomēr kādi ir jūsu body goals ??