Sveikas, meitenes.
Man nedaudz tāda kautrīga problēma, bet gribētos dzirdēt, varbūt kādai ir līdzīga pieredze.
Aptuveni pirms mēneša pirmo reizi devos pie ginekologa. Man nebija nekādu sūdzību - vienkārši sapratu, ka ir pienācis laiks pārbaudīties, noskaidrot, vai viss ir kārtībā. Tīri profilaktiski. Ginekoloģe pārbaudīja mani un skaidroja man, ka man nedaudz esot nobīde ar PH līmeni. Uztaisīja analīzes, atrada tādu "clue" šūnu. Izrakstīja svecītes un vēl vitamīnus padzert. Kad svecīšu lietošana gāja uz beigām, pirmo reizi dzīvē man sākās piena sēne... Protams, nezinu 100%, bet nu pazīmes it kā bija - viss niezēja, sūrstēja u.tml. Man faktiski uzreiz sākās MR, tāpēc piena sēne, paldies Dievam pārgāja.
Tagad it kā viss ir kārtībā... BET seksa laikā ir nepatīkamas sajūtas... Tieši pie "ieejas vietas" ir ļoti nepatīkami, sūrst.. Tāda sajūta it kā būtu iekaisis. Arī kad mazgājos, skujos - izmantoju higiēniskās ziepes un pat tās man kož. Esmu pierakstījusies pie ārstes, bet jāgaida divas nedēļas. Varbūt ir kādai līdzīga pieredze? Ko darīt? Šobrīd smērēju bepanthen ziedi, bet pagaidām neredzu sevišķi rezultātu... Faktiski dzimumdzīve nekāda nevar būt, jo sāp kā iekaisis...
Sviests... Aizgāju bez problēmām pie ginekologa... Un tagad sākās :D Paldies jau iepriekš.