Mēs arī samaksājām par kāzām kādus 1500-1600 eiro, abi nevēlējāmies lielas kāzes ar daudz viesiem, jau bijām kopā vairākus gadus un piedzimis attiecībās bērns, tāpēc nejutām vajadzību rīkot tādas kāzas, gribējām tikai formāli sakārtot dokumentus un minimāli atzīmēt.
Mums bija zaksā sareģistrēšanās, kas izmaksāja 55 eiro, laulību gredzeni bija standarta 4mm , jo man personīgi gredzeni vispār traucē, vīrs gan gribēja biezākus, bet es nē, tie izmaksāja kopā ar pašu zeltu, kas mums bija sakrājies, apmēram 160 eiro.
Tā kā jau pašā sākumā noteicu laulību formātu, viegli un dabiski bez pompa, tad izmantoju arī tādus materiālus.
Gredzeni koka kastītē ar sūniņu un ziediņiem, galvas rotas vai plīvura vietā bija izlaisti mati ar ziediņu dekorāciju, matus iztaisnoja ar makeup man meistarīte par 30 eiro
Kleita man bija balta līdz celim, augšā mežģīnes smukas un tilla svārki + kurpes , man šķiet kopā bija kādi 160 eiro , bērnam svinīgs apģērbs 30 eiro, vīram uzvalks 130 eiro.
Bija puķes no vecāku dārza un dabas plūktās, un nedaudz no veikala, tur izmaksāja ar kādi 40 eiro.
Fotogrāfs bija 120 eiro uz 2h.
Man bija restorānā vakariņas 13 cilvēkiem, tuvākajiem ģimenes locekļiem, restorāns izmaksāja kādi 500 eiro un kūka 40 eiro, restorāns parūpējās par skaistu galdautu un daziem aksesuāriem, bet pārējo mēs paši izpušķojām ar tiem pašiem ziediem. Es gatavoju pati arī ielūgumus, kas neizmaksāja dārgi, varbūt 20 eiro, un manuprāt bija gana smuki.
Pēc restorāna mēs kopā ar jauno vīru devāmies atpūsties uz diezgan labu un iecienītu vietu.
Man jau tā šķita, ka viss izmaksāja diezgan, radinieki neisaistījās finansiāli, un pie mūsu ienākumu/izdevumu attiecības tas ir diezgan daudz un krājām mēs kādu pus gadu, bet 6000 - 10000, daaudz, mums būtu katram jāpelna vismaz 1500 eiro mēnesī ?