Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mazās pavlovas

 
Reitings 48
Reģ: 08.02.2017
Tām, kas ir gatavojušas-
*Cik ilgi jācep un cik grādos, pēc pieredzes (katrā receptē viss savādāk)
*Cik ilgi kūciņas stāvēs pievilcīgas ? (Gribu taisīt uz mātes dienu un būs jāved 2h mašīnā)
*Labāk garnēt tikai ar putukrējumu un auglīšiem, vai tomēr putukrējumu ar mascarpone krēmu kopā + auglīši? :)
Paldies par ieteikumiem :)
07.05.2019 15:53 |
 
Reitings 745
Reģ: 24.03.2019
Ja gribi lai igli stāv tad ved traukā kuru var cieši nsolēgt lai gaiss netiek klāt un kad aizved tikai tad nodekorē un liec visu virsū.
Katra recepte ir citādāka temperatūra, bet laiks var atšķirties. Es ņemu no vairākām receptēm vidējo laiku. Mana pieredze rāda ka viss ir atkarīgs no krāsns. Vienā krāsnī man sanāk super citā ne tik ļoti. Ieteiktu izmēģināt pirms īstās partijas.
Kā arī PATS GALVENAIS ir nevirināt krāsns durvis. Arī tad kad temperatūra jau ir noslēgta un viņas tikai stāv krāsnī. Vērt vaļā var kad ir pavisam atdzisis
Kā garnē tas atkarīgs no katra paša gaumes. Ja taisu saldas pavlovas tad lieku skābus augļus un putukrējumu ar maz cukuru. Mascarpone man liekas par smagu.
07.05.2019 16:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits