Greizsirdība

Reitings 560
Reģ: 24.05.2014
varbūt kāda saskārusies ar to pašu problēmu ko es, it kā jau smieklīgi internetā sūdzēties bet citu variantu neredzu - vīrietis ir greizsirdīgs. ? Gan pārmet par pagātni, izrāda neapmierinātību par bijušajiem, iet pa gaisu ja instagramā uzspiežu uz kāda kursabiedra profila,pārmet kaut kādus izdomājumus, ka es sazinos ar bijušajiem, kāpēc man viņi ir feisbukā un vēl sazin ko. Esam runājuši par to, ka būsim kopā līdz mūža beigām, bet ar katru šādu reizi liekas, ka ilgāk vairs neizturēšu. Varbūt kādai ir bijis līdzīgi un var dalīties savā pieredzē - vai vispār pieaugušam vīrietim var kaut ko ieskaidrot? Esmu mēģinājusi pārliecināt, ka nav pamata skandāliem, kad nomierinās saprot, atvainojās, paiet nedēļa un atkal... ??
04.05.2019 14:37 |

Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Mans, nu jau bijušais, draugs arī bija greizsirdīgs pēc velna.. Ciest nevarēju, ka pārmeta lietas, ko pats savā galvā izdomāja un bija pilnīg un absolūti nepatiesas. Droši vien tāpēc arī ir bijušais. Apnika vienkārši klausīties nepārtraukti pārmetumus.
10.05.2019 08:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits