Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Šašliks

 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Sveikas :-)
Iespējams, pavisam muļķīgs jautājums..un , tomēr...
Kā jums šķiet, ja mājās iemarinētu šašliku sasaldētu, pēc atkausēšanas un cepšanas, tas garšas ziņā būtu vismaz tuvu tam, kāds tas varētu būt, ja netiktu sasaldēts?
/ Vasarā plānojas ļoti garš brauciens, kas nozīmē daudzas stundas karstā mašīnā. Vienkārši jēlu, iemarinētu gaļu negribētos vadāt visu dienu, tāpēc iedomājos, ja to laicīgi sasaldēju, atkušanas process aizņem vairākas stundas un pavisam atkusis viņš būtu kā reiz pie brauciena beigām, kad jāgatavo :) /
16.04.2019 16:08 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
16.04.2019 16:09 |
 
Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Mierīgi var. Pati vēl nesen atlaidināju šašliku, kuru biju iemarinējusi pirms kādām 2 nedēļām. Garša tāda pati, kā nesasaldētam (l)
16.04.2019 16:16 |
 
Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Jā, var, nav ne vainas. :-)
16.04.2019 16:18 |
 
Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Bet nevajadzēja skatīties šo diskusiju ar to kārdinoši bildi :'-(:-D
16.04.2019 16:22 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Super, meitenes, paldies!! (l)
DP-WW, mhm, meklējot bildi un skatoties uz dažādiem kārdinošu šašliku foto, pati nožēloju, ka vispār nolēmu uzdot šo jautājumu :-D
16.04.2019 16:26 |
 
Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
DP-WW, mhm, meklējot bildi un skatoties uz dažādiem kārdinošu šašliku foto, pati nožēloju, ka vispār nolēmu uzdot šo jautājumu

Ehh, kā gribētos tagad kādu pikniku pie dabas (l)
16.04.2019 16:32 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Esmu arī saldējusi, viss ok :)
16.04.2019 16:49 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Šašliks būs tāds pats. Tikai nevajag majonēzes/kefīra marinādi, tā gan tik labi neizskatīsies.
Es pagājušajā gadā Jāņu dienā sapirkos šašliku par 1.64eur/kg:-D Visu vasaru atkausēju un pa bišķītim cepu 8-)
16.04.2019 17:12 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Vasarā plānojas ļoti garš brauciens, kas nozīmē daudzas stundas karstā mašīnā.

Es vienalga liktu sasaldētu aukstumsomā, tajā konteinerveidīgajā. Ja karsta vasara un garš brauciens, labāk nodrošināties, nekā saindēties. Atkausēt ūdens peldē var attiecīgi sākt jau brauciena laikā.
16.04.2019 17:17 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Tikai nevajag majonēzes/kefīra marinādi, tā gan tik labi neizskatīsies.
Garšas ziņā? Esmu tieši saldējusi arī kefīra vai majonēzes marinādē gaļu, neatceros, bet garša bija tāda pati :D(s)
16.04.2019 17:19 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Nē, izskata ziņā. Garša tiešām tāda pati, izskats tāds ne visai.
16.04.2019 17:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits