Kāda ir lietas kursā par pavāriem, kuri mēdz strādāt privātās ballītēs un aptuvenām izmaksām par tādu prieku (ja +/- zināms)? Ideālā gadījumā kāds, kurš specializētos jūras veltēs?
Lielākā daļa restorānu, ja ņem viņu paiku, dod līdzi pavāru, tai skaitā skaitā arī visi pazīstamie - Zommers, Jansons, utt., tik samaksa attiecīgā protams.
Ne par pavāriem, bet vai kādam ir laba pieredze/atsauksmes par konkrētiem 'izbraukuma viesmīļu' servisa sniedzējiem banketa tipa pasākumos? Gribu uz dārza ballīti kādu noalgot, lai pašiem nav jāčeko & jāpapildina galdi nepārtraukti.
Parasti arī viesmīļi "nāk līdzi" kā apkalpojošais personāls, ja pasūta ēdienu no restorāna/kafejnīcas. Neesmu dzirdējusi par tādiem, kas darbotos "vieni paši" un es laikam uz tādiem arī neparakstītos. Bet zinu, ka var dabūt arī tikai viesmīļus no restorāna/kafejnīcas, bet ne visi restorāni/kafejnīcas uz kaut ko tādu parakstīsies.
Pameklē feisbuka grupās pēc attiecīgajiem atslēgvārdiem. Tur ir atrodami pavāri, bārmeņi, viesmīļi, kas strādā tikai kā "frīlanceri" - uz šāda veida pasākumiem. Restorāni sezonā nelabprāt "dod" savus viesmīļus, ja vien tas nav akurāt kāds kāzu (vai līdzīgu izmaksu) catering.
Zinas tante - paldies, tā jau laikam arī būs jādara. Gribētos jau kādu ar labām atsauksmēm no privātpersonām, jo .. nu nez vai ar viesmīļiem ir tik traki kā ar apdares darbu veicējiem, bet pasākumu ar sliktu servisu arī negribētos sabojāt :D