Man arī ilgu laiku bija draudzene, tā vismaz likās. Diezgan daudz viņai uzticējos,likās ka arī viņa man. Abas audzinājām tajā laikā bērnus, tikāmies, gājām uz meža takām staigāt ar ratiem, bet viņai vienmēr vajadzēja līdzi kādu kokčiku. Ok, vienu reizi, bet tas palika viņai jau kā norma un pateicu, ka mēs ar bērniem ejam staigāt, nevis kā pusaudži pa krūmiem dzerstīties!!!apvainojas, un tā pamazām juka ārā mūsu draudzība,jo man vēl daudzas lietas nebija pieņemamas. Gan iešana uz bāru un bērna atstāšana mājas vienu uz nakti, gan vīrieša rokas pacelšana. Kad sākām draudzēties šķita sakarīga meitene, bet gadu gaitā palika tāda kāda ir.
Šobrīd vispār nerunājam, ja kaut kur satieku,tad paveicinu, bet pa ceļam mums vairs galīgi nav.
Un tāda īsta draudzene,kuru tiešām varu saukt par draudzeni ir viena,tā pati dzīvo ārzemes,bet jau taisās atpakaļ un mājām pavisam. Par to ļoti liels prieks. Sazināmies katru dienu, kaut vai instegrama apspiežam kaut ko, bet konteksts ir. Es viņai palīdzu, viņa man