Kolēģe

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Kā Jūs reaģējatu uz kolēģi, kura Jūs personīgi aizskartu par izskatu, prāta spējām , izteiktu nevēlēšanos atrasties vienā telpā, kaut gan pat nestrādā tajā pašā nodaļā un pat nezin kā Jūs strādājat, kādi sasniegumi Jums ir, bet tajā pašā laikā pati speciāli nāktu uz Jūsu kabinetu bez vajadzības.
Ignorēt?Aiztāvēties?
05.04.2019 08:38 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Man arī ir gadījies strādāt pretīgā kolektīvā, bet tas noteikti nebija "sieviešu" kolektīvs, vīrieši un sievietes tur bija 50/50. Pārējos kolektīvos parasti kopumā ir bijis OK, bet gandrīz visur ir bijis bariņš ar 3-4 čūskām, kuras savā bariņā aprunā un izsmej pārējos, tas man radīja asociācijas ar pamatskolu, jo tieši tāpat darīja bariņš meiteņu manā klasē. Šobrīd esmu ļoti apmierināta ar kolektīvu, lai gan vienubrīd atnāca jauna darbiniece un kādu apmēram mēnesi šķita, ka atmosfēra kaut kā mainījusies. Bet pielāgojāmies, pieradām viens pie otra un tagad ir ļoti jauki, uz darbu eju ar prieku, jo patīk gan darbs, gan kolēģi forši.
07.04.2019 12:13 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Autorei ieteiktu izvērtēt, cik ļoti tev traucē šāda kolēģes uzvedība un kā ir ar pārējiem kolēģiem, cik ļoti patīk šis darbs, cik apmierināta esi ar atalgojumu. Ja viss pārējais apmierina, tad neņem galvā to kolēģi un neiesaisties provokācijās, nedod iemeslu baumām un viņai ar laiku apniks un atradīs citu upuri. Ja sāksi lamāties un draudēt, tad tikai nopelnīsi psihiski nelīdzsvarotās statusu, jo rēķinies ka pārstāstīts viss pārējiem tiks daudz krāsaināk un izteiksmīgāk nekā bija patiesībā. Bet es arī nesaprotu, kā tas ir - nāk bez iemesla? Un kā tieši viņa tevi aizskar?
07.04.2019 12:20 |

Reitings 36
Reģ: 22.08.2018
Nu jā sākumā ignorešu un ja atkārtosies iešu pie vadības.
Nepatīkami jau strādat ja visu laiku tiec nomoelnota .izsakās
Aizskaroši .patiesībā tāda nēsmu .Bet nevaru jau izspatikt visai pasaulei Draudzēties tiešām nējy,bet eju strādāt.Alga apmierina darbs pats arī.
08.04.2019 08:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits