Notte, bet Tev kaut kā nešķiet, ka tajā brīdī, kad būtiski samazināsies ražošanas apjoms sāksies lēns, bet diezgan neizbēgams samazinājums arī second-hand piedāvājumam? Tā patērētāju kultūra faktiski ir arī tā, kas nodrošina atbilstošu piedavājumu arī secon-hand.
Protams, neskatoties uz to, es neatbalstu to pārmērīgo pārprodukciju ražošanā (kaut vai par apģērbu runājot), kas pastav šobrīd, jo tas nudien ir daudz par daudz, bet risinājums nav amatnieki un vietējais dizains, jo, lai piedod man mūsu vietējie censoņi, bet ne tikai par pārpasaulīgo dizainu būtu jādomā, bet arī par kvalitāti.
Lūk, piemērs iz dzīves - bildēs noskatīju tik ļoti "oriģinālo" BENJI t-krekliņu ar uzdrukāto Raini. Devos speciāli dēļ šī pirkuma uz vienu no Latviešu dizaina veikaliem un - labi, ka tā, jo maksāt 49 EUR (!!!!) par to puscaurspīdīgo papīra plānuma t-kreklu tikai dēļ šīs ārkārtīgi oriģinālās uzdrukas man likās vairak kā neadekvāti, ja daudz labākas kvalitātes parastu baltu t-kreklu (o.k., aizmirstam par oriģinalitāti) var nopirkt (un, ja nu nekādi bez tās oriģinalitātes nevar - aiziet apdrukāt) kādā no fast-fashion veikaliem kā minimums uz pusi lētāk... Nu, NETICU, ka tas Benji krekliņš būtu pārdzīvojis vairāk mazgāšanas reizes kā H&M Conscious sērijas vai Organic Cotton sērijas krekls.