Domāju, ka tie vīrieši ir pelnījuši krietni smagāku sodu par rakstā minēto.
Kā arī domāju, ka lienot lauvu midzenī ir jārēķinās ar sekām.
amsterdama
Ne jau visi afterparty beidzas ar slepkavību, un ne jau visi jauniegūti draugi ir slepkavas.Šitā loģika iespārda! Ar tādu domāšanu sēdies pie stūres šmigā, dodies uz zemledus makšķerēšanu aprīlī u.t.t.
Diez vai viñai bija variants netikt tajà mašīnà, kad jau bija pie mašīnas- (pirms tam jà- varèja klubà aizmukt, utt) bet tur nu viñai 2 izvèles- kàpt iekšá un saglabát brīvas rokas un atvèrtas acis un iespéju ko sarunàt/atrunàt vai 2. variants- belziens pa galvu
Man neizskatās pēc situācijas, ka viņa būtu ielenkta, netiek prom, neizskatās, ka viņai kāds draud. Man vairāk liekas, ka cenšas vienkārši pierunāt doties līdzi, viņa šaubās, negrib, bet pierunā..Skumji.Jā, es ar vairāk par šo variantu. Varbūt viņa bija tik naiva un apreibusi, ka ļāvās tikt to veču pierunāta no sērijas - nu ko tu tur lauzies, brauc līdzi, nekas slikts tev nenotiks, forši atpūtīsimies uz jahtas, padzersim šampi utt. .
Man gan izskatās pēc dumas cacas uzvedības. Tjip tirgojas par samaksu, kad piesolīja piķi, tad"nu laabi"Var jau būt arī, ka eskortmeitene. Intuīcija teica, ka kaut kas nebūs lāgā, taču beigās norija to sajūtu, jo iekārdināja summa, ko viņai piesolīja.