Man šodien Škrobe. Man bija nepieciešama jauna panna, ieraudzīju to stulbo topshop reklāmu un nopirku Delimano CopperLux dziļo pannu. Man iepriekš nekad nav bijusi akmens virsmas panna. Tad nu sākās. Izcepu olas. Nez kāpēc olas bija sausas un garšoja pēc papīra. Tādas izžuvušas. Okei, varbūt jācep savādāk. Izcepu otrreiz, lēni un uz mazas liesmas (man ir gāzes plīts) un ar vāku. Garšoja tāpat pēc kartona. Okei. Tālāk cepu karbonādi. Cepu kā vienmēr, panēju miltos un olā. Izcepās smuki, bet atkal gaļa sausa un tāda kartonam līdzīga. Okēēei.. Es jau sāku brīnīties. Tad cepu pankūkas. Un nu es paliku dusmīga. Pankūka uz pašu mazāko liesmu pa vidu deg un apkārt jēls. Mainīju liesmu, grozīju pannu, lēkāju apkārt un lietoju vārdus, kam nepieciešama cenzūra. Viss, izmantošu pannu dārzeņiem un kartupeļiem, jo tie cepas ļoti jauki. Šodien, slaukot pannu pēc mazgāšanas, pamanīju, ka "akmens" virsma ir saskrāpēta un ar maziem robiņiem. Es lietoju tikai koka cepšanas piederumus. Sapratu, ka slaukot ar dvieli, esmu piesitusi viegli ar dvieļa āķīša metālisko knaģīti. Nevis skrāpējusi, bet tikai piesitusi (jo skrapēšanu es tak būtu konstatējusi). Akmens tak ir izturīgs materiāls, vai tad ne? Man ir bijušas gan lētas, gan ne tik lētas pannas un nevienu tā nevarēja saskrāpēt.:-( Es no Delimano biju gaidījusi ko labāku... Škrobe. Panna uz nedēļu. Labi, ka tikai 19.99€, nevis 40€ kā parasti tās pannas maksā.:-(