Drauga pagātne un sekss

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Sveikas!
Esmu nonākusi pārdomās. Esam kopā vairākus gadus, vienmēr esmu zinājusi ka ir bijušas meitenes pirms manis, ar ko pārgulējis. Nekad īsti par to neesam runājuši vairāk, viņš nav stāstījis. Man bija tikai viens puisis, ar kuru bija arī attiecības. Taču viņam ir bijuši vienas nakts sakari, domāju, ka ar parastām meitenēm. Vakar sāku par to ierunāties un viņš man atklāj, ka tādas esot bijušas trīs (laikam) un visas ir no seksa portāliem, kur vnk aizbrauca un mašīnā ar viņām kniebās. Bāc, man reāli palika pretīgi, jo uzskatu ka tās ir kaut kādas eskorta meitenes, kuras guļ ar visiem pēc kārtas un ir pilna buķete ar sts. Vnk nespēju to sagremot, kā var būt ka 19 gadīgam čalim ir jāmeklē tādos portālos sekss...
Protams, tas jau ir bijis sen un neko tur nevar izdarīt, bet man ir tāds pretīgums tagad iekšā...:-/
31.03.2019 13:09 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Nu tādas pašas, kas meklē tikai seksu. Bet kāda starpība. Tas nemaina faktu, ka viņas ņemas ar visiem un tā easy. Sāpina

Un tavējais bija tieši tāds pats.
.
31.03.2019 15:03 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Un tavējais bija tieši tāds pats.

iedomājies, ko par tavu draugu domā šo "mauku" tagadējie līgavaiņi?
31.03.2019 15:24 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
iedomājies, ko par tavu draugu domā šo "mauku" tagadējie līgavaiņi?

Vai drīzāk - kādi būtu komentāri, ja ar jautājumu par draudzenes pagātni būtu vērsies šāds līgavainis? "Ko tu rocies pagātnē", "sievietes jau par to domā tikai kā par seksu un neiepin nekādas morāles normas", "ai, nu taču sievietēm gribas seksu!" - diez vai :D
31.03.2019 15:31 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Tā ir viņa pagātne un to Tu nevari izmainīt,muļķīgi ir pārmest to,kas ir izdarīts un vēl pie tam,ja tas nav saistīts ar Tevi. Ja pati neesi nekad piekopusi vienas nakts sakarus un esi bijusi šķīsta,un kārtīga,tad vai nu met mieru un ejiet katrs uz savu pusi vai arī beidz barot savus tarakānus galvā un domāt par to.
31.03.2019 15:32 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Man arī šāds fakts sašķebinātu (t) Viena lieta ir bijušas attiecības vai varbūt pat spontāni vienas nakts sakari. Bet meklēt meitenes seksa portālos, tikai lai nopi*tos.. Fuj, tas man liekas pretīgi un parāda kaut kādu vīrieša attieksmi pret sieviešu dzimumu.
Piekrītu, ka jebkas cilvēka pagātnē var būt dealbreaker.
31.03.2019 15:33 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nevajag rakt tur, kur apglabàti skeleti....
.
Ja tas notiktu júsu kopàbūšanas laikà, bütu cita runa, bet tas bija, kad jūs nebijàt pat pazīstami. Kà tas attiecas uz tevi?
31.03.2019 15:38 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Saprotu cepienu, bet...
Nu tādas pašas, kas meklē tikai seksu. Bet kāda starpība. Tas nemaina faktu, ka viņas ņemas ar visiem un tā easy.

Abi gribēja vienu un to pašu, abi meklēja vienā seksa portālā, abi satikās, abi piekrita, abi izdarija. Kāpēc tad sieviete ir mauka, guļ ar visiem un vispār tādu par cilvēku nevar uzskatīt, bet vīrietim vienīgais pārmetums, ka "ai ai, kā tu varēji ar tādu"? Abi pilnīgi vienādi. Ja sieviete šajā situācijā ir mauka, tad tavs draugs arī. Viņš gribēja seksu, ne attiecības, sameklēja tādu pašu, kas gribēja tikai seksu, ne attiecības. Nauda tur nav iesaistīta. Minu, ka ja vienam no viņiem otrs nepatiktu, tad mašīnā neliktos, tad kāda tur runa var būt par "ar visiem pēc kārtas"?
Ja viņi iepazītos šeit jau minētajā klubā un tad dotos uz mašīnu, vai tas mainītu situāciju? vai tinderī?
Varianti nav daudz, vai nu sagremo, vai šķiries. Pagātni izmanīt nevar, un kas tev šķiet nepieņemami, tavam draugam acīmredzot ir normāli.
31.03.2019 15:47 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Man laikam būtu pretīgi, ja es uzzinātu, ka vīrietim ir bijis sekss ar prostitūtām, bet šeit godīgi, bezmaksas, abi apmierināti. Vai būtu bijis labāk, ja viņš 19 gados tēlotu lielo mīlu un lauztu nevainīgām meitenēm sirdis? Vai pirms kniebšanās mašīnā vajadzēja vest uz randiņu, tad tas būtu "piedienīgs" sekss? Tajā vecumā hormoni sit augstu vilni un gribas kniebties. Tās "maukas" ir tādi paši cilvēki kā tu, tikai ar lielāku seksuālu dziņu attiecīgā dzīves posmā, lai godīgi apmierinātu savas vajadzības.
31.03.2019 15:57 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Tinderis tas pats seksa portāls vien ir. Ko meklē, to atrod.
31.03.2019 16:00 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es, protams, nezinu, kā es justos, ja ko tādu uzzinātu par savu vīrieti, bet tīri teorētiski no vienas puses man pat šķiet labāk, ja viņš būtu maksājis "tādai sievietei" par seksu (jo tad tas ir pliks sekss, bez kādām jūtām, tas nekas nav!) nekā, ka viņam būtu bijusi sieviete, kuru viņš bezgalīgi mīlējis, jo iedomāties kā viņš ar viņu mīlējas būtu daudz daudz sāpīgāk un nepatīkamāk. Par laimi es par viņa pagātni neko nezinu un negribu zināt, tāpēc man tādu problēmu nav. Bet, ja mans vīrietis man atklātu tādu informāciju, ka viņam bijis sekss ar pērkamu sievieti, tad būtu pamatīgi jāapdomā, vai es gribu tādu vīrieti blakus un ne jau tādēļ, ka viņš ko tādu kaut kad pagātnē ir darījis, bet gan tādēļ, ka viņš to man ir izstāstījis. Man tik stulbs vīrietis visticamāk nebūtu vajadzīgs.
31.03.2019 16:01 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Manās acīs tā ir domāšana melns- balts kategorijās. Jo vienā kompānijā, jaunā gada ballē, ir sanācis parunāt ar vīriešiem par to, kāpēc vispār ņēmuši mau*as, un atbilde ir vienkārša - vientulības sajūta, nevis kaut kāda izvirtuļa daba. Realitātē ilgojas pēc foršas, mīļas, SAVĒJĀS sievietes, bet kamēr tādas nav, meklē īslaicīgu un mākslīgu siltumu pie mauk*ām, kas beigās tik un tā nesniedz gaidīto emocionālo apmierinājumu. Tāds apburtais loks. Viens pat teica, ka pēc šķiršanās no sievas gāja pie mau*as ar šampi un konfekšu kasti, un maksāja par stundu tikai, lai viņu uzklausītu un ar viņu parunātu. Bez seksa. Lielākoties taču visi, arī vīrieši, sapņo satikt savu īsto cilvēku, nevis visu mūžu jārēties mašīnā ar padauzām. Bet te jau tās meitenes, ar ko mašīnā autores mīļotais savulaik ņēmās, izrādās pat nav nolīgtas par naudu. Izklausās pēc izmisušām, nepašpārliecinātām jaunām sievietēm, kuras alkst uzmanību, komplimentus, mīļumu, bēg no vientulības, tāpēc cenšas to visu atrast kādā pretimnācējā. Uz to brīdi, kad viņu grib un iekāro, sieviete pabaro savu pašapziņu, nospēlē izaicinošās, pašapmierinātās kaķenes lomu, uz mirkli jūtas tik ļoti vajadzīga. Bet pēc tam aiziet mājās, un kārtējo reizi saprot, ka tas vīrietis viņu īstenībā grib tikai gultā, jo viņa tak arī sevi ir parādījusi kā viegli dabonamu žubīti, kuru vai nu aizmirst, vai labākajā gadījumā brīvos piektdienas vakaros mašīnā paņemt priekšā vēl pāris reižu. Realitātē šādas sievietes vienkārši ir sevī apmaldījušās un bezgala alkst būt kādam patiesi vajadzīgas un patiesi mīlētas.
..
Kas bijis, bijis. Iemācies nebūt greizsirdīga uz pagātni. Tā ir beigusies.
31.03.2019 16:05 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Un kurā seksa portālā viņš atrada tevi? :D
31.03.2019 16:07 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Un ja būtu puisis kādreiz kādu mau:-D:-Pu nolīdzis par naudu, tas kaut kāds grēks?_Augstas klases m***a par puiša vēlmēm zina vairāk nekā golddigere, princese uz zirņa vai iedomīgs randoms.
Prasītu man, JĀ esmu un netaisos kaunēties. :-)
31.03.2019 16:10 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Pilnībā piekrītu MissMia un Donata viedoklim!
Pagātne ir pagātne - to nevar izmainīt vai padarīt par nebijušu. Atliek vai nu samierināties ar to, kas bijis vai nu šķirties. Tieši tik vienkārši.
Lūk, šis ir iemesls kādēļ es nekad netincināšu savu otru pusīti par to, kas bijis viņa pagātnē, tāpat kā pati nekad nerunāšu par savu pagātni, kura man arī ir bijusi visai vētraina. Es pat gribēdama nevaru neko izmainīt, tāpat kā otrs cilvēks nevar izmainīt savā pagātnē pieņemtos lēmumus un izdarītās lietas.
Un vēl man liekas jocīgi, ka cilvēki, kuri ļaujas vienas nakts sakaram, tiek automātiski ierindoti kategorijā "maukas", "prostitūtas", "ekskorta meitenes" (iesaku mazliet padziļinātāk papētīt, ko īsti nozīmē šie jēdzieni, jos tarp vienas nakts sakaru un ekskortu nez vai var likt vienādības zīmi).Un, protams, ka autore 100% zina, ka viņām visām ir pilna buķete ar STS. (t)
31.03.2019 16:16 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Tul
Algot maukas ir zem katra sevi cienoša vīrieša goda, jo vērtīgs (ne naudas ziņā) vīrietis gūst lielu piekrišanu sieviešu vidū- ņem, kuru vēlies. Mauku klientūra ir kaut kādā ziņā "defektīvi" vīrieši, kuri nespēj iegūt sievietes ar savu šarmu.
Augstas klases m***a par puiša vēlmēm zina vairāk

Tie, kas vēlas, lai par viņu vēlmēm zina vairāk kā jebkura sieviete, izvēlas ilgtermiņa attiecības, jo tikai ilgtermiņā var iepazīt otra vēlmes pilnībā. Turklāt ilgtermiņa attiecībām ir papildus bonusi- kotletes, tīra māja, nav jāmaksā par kniebienu, vienmēr pieejama, ir laba kompānija starp kniebieniem :D
31.03.2019 16:22 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Vai arī vīrieši, kuriem trāpījušās vairākas cosmoprinceses uz zirņa pēc kārtas.
Pofig cik gadu vecumā, lielākā daļa to, kuras domā, ka šīs ir kādam jābaro, nespēj sniegt labu priekšspēli vīrietim, tomēr ir pārliecinātas, ka ir iekārojamības kalngals. :-P
Atliek pirst soctīklos. :-D
31.03.2019 16:35 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Pagātne ir pagātne. Viņš taču nav pastrādājis kriminālnoziegumu. Labāk, lai cilvēks ir bijis stulbs jaunībā, nekā sāk seksot pa labi, pa kreisi pusmūža krīzes iespaidā. Ja pati esi bijusi balta un pūkaina, tad atrodi tādu pašu :)
31.03.2019 16:53 |

Reitings 406
Reģ: 29.06.2017
Labi, man arī nebūtu īpaši patīkami uzzināt tādus faktus par vīrieša pagātni, bet nepatīkamāk domāt par to, ka viņš bija kādu mīlējis. Tas fakts ir daudz neforšāks.
Ja viņš tevi mīl, tad negulēs ar kādu no malas.
Jā, jo mazāk zināsi, jo labāk gulēsi. Es arī ne tuvu nesmu svētā, pagātnē ir bijis ne tas labākais, ko arī nestāstu. Nav tā, ka apzināti slēpju, bet neiedziļinos detaļās. Ir bijuši vienas nakts sakari, bet tas nenozīmē, ka darīšu to arī tagad.
31.03.2019 18:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja sāk par šādām tēmām ierunāties, tad arī jābūt gatavai dzirdēt atklātu atbildi..
Meitenes par maukām dēvēt gan nav forši..
31.03.2019 18:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja vīram būtu bijis pagātnē sekss ar prostitūtu.. neko tas manā dzīvē un iekšējā pasaulē nemainītu. Man svarīgi, kāds viņš ir tagad, un kāda ir nākotnes vīzija :-)
31.03.2019 18:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits