Kādas ir jūsu domas par šāda vecuma starpību šajā vecumā?
Fui, pē, vjek, nekad mūžā.
Labi, saukt 16 gadus vecu jaunieti par bērnu varbūt arī ir pārspīlēti, bet te vairākas reizes pavīdēja teksts
16gadīgs vīrietis, kas ir labākajā gadījumā smieklīgi. Protams, visas tās, kam ir bijis šāds attiecību modelis to aizstāvēs, jo pusaudži parasti sevi uzskata par ļoti veidiem, daudz pieredzējušiem un ārkārtīgi pieaugušiem, faktiski varētu pat teikt, ka šāds domu gājiens ir vecuma grupai atbilstošs. Tā kā skolnieks, kas jūtas gatavs attiecībām ar pieaugušu sievieti/vīrieti nešķiet nekas dīvains.
BET.
Pieaudzis cilvēks, kas ieinteresēts romantiskās/seksuālās attiecībās ar pusaudzi
nav normāls. Tādēļ jau mums ir likumi, protams, es nedomāju, ka cilvēks pamostoties 18tās dz. d. rītā pēkšņi ir daudz prātīgāks, bet kaut kur tā līnija starp lemtspējīgu pieaugušo un pusaudzi ir jānovelk, attīstītajā pasaulē šī robeža ir ap 20. Jā, vienmēr būs kaut kādi izņēmumi, bet kopumā statistiski šādas attiecības nav uzskatāmas par normālām/veselīgām/atbalstāmām.
Kādēļ pieaugušajam kaut kas tāds varētu būt saistoši? Man ir divas teorijas:
1) patīk būt varenākam, gudrākam, pieredzes bagātākam, kontrolēt
2) pašam attīstība stagnē, ar savu vecuma grupu nevar atrast kopīgu valodu
3) grib kopoties ar jaunu miesu, ieteicams nevainīgu
.
Ņemot vērā autores tekstu par līdzšinējo attiecību trūkumu, savu naudiņu šajā gadījumā liktu uz nr. 2
.
Varbūt, ja 22 gadu vecumā dzīvo ar vecākiem un sestdienās rītus pavada skatoties multenes un ēdot mammas ceptas pankūkas, pusaudži liekas pievilcīgi, es šādā vecumā biju pilnīgi patstāvīga, strādāju pilnā slodzē, īrēju dzīvokli un rakstīju maģistra darbu, doma par knakstīšanos ap vsk sākumā vecuma puišeli likās un joprojām liekas absurda.
.
P. S. Ja tad, kad mani dēli būs pusaudži, ap viņiem riņķos kaut kādi sievišķi, tā arī pateikšu
Dēls, tā beibe vai nu grib tevi kaut kādā veidā izmantot vai arī ir atpalikusi