Nesaprotu

Reitings 11
Reģ: 15.03.2019
Sveiki,esmu strupceļā,NESAPROTU kas notiek ar manu vīru.Bet tad man jāpastāsta ....esam kopā 3 gadus-gadu no tiem precèti.....viss bija labi.....piedzima mazais(tagad 9 mèneši) sākās problèmas ar finansèm....bija 2 lieli strīdi(tos izraisiju es) (t) nu pirmais par to ka man nepietiek naudas pat bèrna pārtikai jo vīrs maz deva naudu....sanāca ka komunālos,internetu,elektrību un savu telefonu(arī savas 13 gadīgās meitas)maksāju es+plus vèl pirku pārtiku no savas naudas.Vińš tik īres naudu par dzīvokli un 50€iedeva man....sakrājās.
Otrs strīds par to ka pańèma mašīnu(faktiski tā ir vińa,bet uz mana vārda)un sadauzija....aizmuka no notikuma vietas.
Tas lai būtu saprotams,ka tomèr man bija iemesls strīdam....es no sirds gribèju izlīgt....par visu atvainojos un lūdzu piedošanu.....bet nesen es ieraudziju ka vīrs ir reģistrèjies iepazīšanās saitā....izrunājām itkā....teica ka intereses pèc.....paiet laiks....aizbrauca uz Zviedriju(katru gadu brauc uz mènesi )strādāt....domāju viss nokārtosies-sailgosies kā bija iepriekš.......bet nekā atkal skatos ir reģistrèšanās saitos un pietam vairākos uzreiz meitenes 8.martā....tad kad es viena ar mazo staigājos un jutos vientuļa jo visur vīrieši nes savām mīļotajām puķes.....:-/.
Sekoja ilga runāšana.....raudāšana(vairāk gan mana)....atvainošanās.....nonācām pie slèdziena ka mīlam viens otru un centīsimies glābt to kas ir palicis....jāpiebilst ka fiziski vīts nevienu meiteni nebija saticis un šoreiz es vińam ticu,tik ar daźām sarakstijies......bet vakar atkal ievèroju ka warsup tiek lietots bieżāk,kad pajautāju kam vèl raksta bez manis...dabūju samazgas uz galvas...esot slima.sabojăju garīgo.pirkšot vèl vienu sim lai es nepi... galvu.kas vińš nevienam nevar rakstīt bez manas zińas.
NEZINU KO DARĪT.gribu i saglābt un ticèt jo joprojām mīlu un negribu lai mani mīda zemè...bet aiziet nevaru jo mazs bèrnińš,es dekrètā vienkārši nebūšu spèjīga pati noīrèt dzīvokli utt.
22.03.2019 06:09 |

Reitings 87
Reģ: 06.06.2018
Man patīk, kā mainījās fokuss no vīra uz autori :D
Jā, skrāpēšana nav normāla, jā, izklausās pēc histēriskas uzvedības, bet autore to vismaz ir sapratusi un nožēlo savu rīcību. Cerams, ka tiešām neatkārtosies.
Manuprāt, nekādā veidā tas neattaisno vīrieša rīcību. Nav normāli neuzturēt savu bērnu, finansiāli nerūpēties par sievu (vismaz BKA laikā), sēdēt iepazīšanās portālos un histēriski reāģēt uz jautājumiem par whatsup čatiem. Un "viņa mani saskrāpēja, tagad es 5 gadus sēdēšu iepazīšanas portālos un nedošu viņai naudu" - tas tā nestrādā.
22.03.2019 13:43 |

Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Manuprāt, nekādā veidā tas neattaisno vīrieša rīcību. Nav normāli neuzturēt savu bērnu, finansiāli nerūpēties par sievu (vismaz BKA laikā), sēdēt iepazīšanās portālos un histēriski reāģēt uz jautājumiem par whatsup čatiem. Un "viņa mani saskrāpēja, tagad es 5 gadus sēdēšu iepazīšanas portālos un nedošu viņai naudu" - tas tā nestrādā.

Varbūt vīrs pēc tās skrāpēšanas arī tagad krāj naudu, lai var aiziet? :-D:-D
__
Man patīk, kā mainījās fokuss no vīra uz autori

Stulbi ir tas, ka sākumā ir viena bilde, bet pēc tam autore uzraksta, ka nav viss tik slikti un pati jau arī nav nekāds eņģelis, u.t.t. Un tad ko vispār mēs te varam ieteikt, ja var pēc tam vēl kaut kas parādīties, un mūsu ieteikumi būs galīgi garām? (t) Kaut kāda tukša spriedelēšana vien sanāk. Parasti jau cilvēki, ja patiešām vēlas atrisināt kaut ko, mēģina maksimāli atklāti visu pateikt, lai rodas patiess priekšstats, nevis tikai dažas atsevišķas lietas. Vismaz pēc sevis spriežu...
22.03.2019 13:55 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Izklausās, ka abi labi.
--
Varbūt tā skrāpēšana un vispār attieksme pret dzīvesbiedru viņu arī aizbaida. Vai pati justos laimīga, ja vīrietis būtu agresīvs? Vai mašīnu sasita dzērumā? Ja ne, tad parasts nelaimes gadījums, jāpriecājas, ka pats nav cietis. Aizbēgšana no notikuma vietas gan nav saprotama.
--
Runā ar vīrieti par finansēm. Galu galā, ja ir tā, ka ar Tevi būt kopā nevēlas, par bērnu vajadzētu rūpēties.
22.03.2019 14:03 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Dreambig, tiesa skata arī palikušās sekas uz tiesas procesa. dienu.
Salauztas ribas pēc 3 - 6 mēneši sadzīst, ne tā?
Savukārt akla acs nepaliek redzīga arī tad, ja prāva notiktu pēc gada vai diviem.
Smagi miesas bojājumi ir no pagulēšanas slimenē ilgu laiku līdz zaudētām kājām vai vispār 1 grupas dārzenim, kurš kopjams. (e)
Tev tiesā sēž cilvēks ar vienu aci vai cilvēks, kurš vienkārši bijis slimnīcā mēnešus divus un izskatās smuki.
Savukārt redzes zudums vienā acī ir neatgriezenisks, nelabojams un uzliek profesionālās darbības ierobežojumus uz visu mūžu.:-( Turklāt palielina risku palikt pilnīgi aklam ja palikusī acs saslimst ar kaut ko. :-(
Ķipc palikt ar vienu nieri vai plaušu būtu cool? The same vērtē ir acs, reāli vienas plaušas vērtē priekš dzīves.
22.03.2019 14:21 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Par to izkropļojumu utt viss ir pareizi, arī miesas bojājumu smagums ir samērā pareizs. Es par to likšanu cietumā. Nu neliek cietumā visus pēc kārtas. Ir izlīgumumi, kompensācijas utt, un vēl visādas lietas, tai skaitā ja atzīst vainu, iztiek tad tikai ar prokuroru un priekšrakstu par sodu. Lauzta riba pārsvarā ir viegls miesas bojājums par ko iestājas kriminālatbildība, bet kriminālatbildība ne vienmēr nozīmē reālu brīvības atņemšanu. Izlasot vien KL 49.pantu, redzams, ka ir daudz dažādi faktori. Nevajag visu likt vienā maisā un spriest par lietām, kuras nezini :-)
Iesaku palasīt likumu "Par Krimināllikuma spēkā stāšanās un piemērošanas kārtību". Tur viss ir uzrādīts, kas un kādā gadījumā ir kāds miesas bojājums.
22.03.2019 14:31 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Interesanti gan. Tas, ka tu viņam saskrāpēji seju (nu wtf, kurš normāls cilvēks tā dara?) liecina par to, ka tu esi neadekvāta histēriķe. Tev pašai liekas, ka tas jau bija vienīgais gadījums, bet nu būsim reāli, tā nu gan nenotiek, ka cilvēks vienmēr visu risina normālā ceļā un tad pēkšņi vienu reizi metas otram virsū un sāk nevis pat iesist vai iepļaukāt, bet skrāpēt seju. Parasti cilvēki, kas tā rīkojas, gana neadekvāti reaģē arī citās situācijās, vnk paši to neredz un uztver par normālu. Tas arī izskaidrotu tava vīra reakciju par whatsapp. Protams, ka tas neatceļ viņam pienākumu rūpēties par savu bērnu un vai nu pašam iegādāties nepieciešamo vai dot tev naudu. Bet nu viss pārējais... Manās acīs cilvēks, kas skrāpē citam cilvēkam seju dzelža dēļ zaudē jebkādu cieņu, nebrīnos, ka arī tu pati esi zaudējusi cieņu savā vīra acīs. Iepazīšanās portāli tikai apliecina, ka ir citas sievietes meklējumos.
22.03.2019 14:37 |

Reitings 1093
drembig, es netaisos diskutēt tieslietu studentes līmenī teoriju.
Praksē lauzta riba var būt neliels traucējums vai arī nepieciešama ilga operācija un rehabilitācija. Es neesmu jurisprudences studente, man čomos ir ķirurgi un es vēl tagad nodarbojos ar sportu, nedaudz. :-) Es pilnīgi noteikti zinu daudz mazāk nekā studentes, kas ir salauzta riba etc. Protams. :-P
Par kompensācijām ir taisnība, bet tās var piespriest arī ja iesēdina reāli.
Te cilvēki ir tikpat paštaisni kā dažos forumos par faitu. Nezinot valodu rietumos pieņem jēdzienus no kuriem neko nesaprot, skandina " real life “ esot savādāk, bet rāpties ringā negrib. :-)
Jā un par atbildības niansēm es zinu, čoms vienam kautkādam tur iemauca, nosprāga, 4 gadi nosacīti. Superīgi un es viņam aizdevu advokāta honorāram. Tāpēc zinu par sprieduma saturu.
22.03.2019 14:59 |

Reitings 1093
Nebija viņš sišanas spečuks, vienkārši cilvis ar muskuļiem. Gribēja uzlikt zilumu, iemauca pa ķirbi un viss alles. Nav ko kasīties ja ķirbis švaks. :-)
22.03.2019 15:10 |

Reitings 84
Reģ: 02.05.2018
Ir lietas ko nepiedod,kaut arī saka ka piedod. Izlietu ūdeni nesasmelsi. Kas darīts tas izdarīts. Ir jāuztraucas par vīru nevis dzelžiem, un gan jau bija iemesls kāpēc aizmuka no avārijas vietas. Stresa situācijās cilvēki mēdz rīkoties neadekvāti. Vienkārši sarunā kādu kas pieskata bērnus un izej ar vīru pastaiga un izrunājaties. Bez histērijas. Tev pašai ar vīru jārunā. Neviens forumā neko nepateiks kā rīkoties. Izdomā ko teikt, pasaki kas tevi neapmierina, pasaki ka pa maz naudas. Pajautā kāda ir viņa finansiālā situācija. Varbūt cilvēks atlaists no darba un baidās to pateikt vai kaut kas cits pie vainas. Tāpat avārija droši vien atstājusi finansiālas sekas. Ja otram saskrāpē seju te nu ir divi varianti vai nu esi neadekvāta vai arī situācija briedusi tik ilgi ka uzsprāgi un vairs sevi nekontrolēji. Pasaki vīram visu kas neapmierina un palūdz lai viņš iesaka risinājumu no savas puses. Ir jārunā nevis jāraksta forumā. Pec sarunas tad arī izlem kas tev būtu pieņemams un kā risināt problēmas. Neadekvātā uzvedība no tavas puses un vīra sarakstes ar citām liecina ka attiecības sen jau nekas nav kārtībā. Ja sarunājāt glābt kas glābjams tad runājiet nevis forumā meklē apstiprinājumu ka viens vai otrs no jums rīkojas slikti.
22.03.2019 15:14 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu viņs nepalika kropls pēc tās saskrāpēšanas, meitenes :-D. Protams, ka tā darīt ir nenormāli, tāpat kā bēgt no avārijas vietas. Abi labi. Bet nu nav ko te tagad fantazēt par Krimināllikumu:-D.
Par tiem čatiem, man tas vispār nav saprotams un pieņemams.
22.03.2019 15:15 |

Reitings 1093
Nu ja vaigi ieskrāpēti cita balle, ja acī iemauc, tad cita saruna.
22.03.2019 15:16 |

Reitings 257
Reģ: 11.09.2018
Manuprāt, pēc smagiem strīdiem, ilgstošas šādas attieksmes vienam pret otru, negatīvisma, vairs nav nekādas tur jūtas vai mīlestība. Viss ir tikai dēļ tā, ka bērns ir.
Ja ir nadziņi, skropstiņas, matiņi, skaidrs, kur nauda paliek, nevis pirmās nepieciešamības precēm.
Varu saderēt, ka viss šitas ir murgs un puse izfantazēta, jo sievietes sadomajies diev vien zin ko, un tad taisa sev galvā histērijas, tai vietā, lai normāli visu pateiktu.
Un mēs nezinām tava vīra viedokli par šo visu. Ko viņš saka? It kā attiecībās esksitē tikai sieviete, viņas,, gribu,, un tas, ko viņai vajag, viņa jūt, izskatās. Labāk padomā, kad pati pēdējo reizi viņam izdarīji kaut ko patīkamu? Netikai tu esi cilvēks, bet arī viņš. :-|
22.03.2019 16:08 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, pēc smagiem strīdiem, ilgstošas šādas attieksmes vienam pret otru, negatīvisma, vairs nav nekādas tur jūtas vai mīlestība. Viss ir tikai dēļ tā, ka bērns ir.
Ja ir nadziņi, skropstiņas, matiņi, skaidrs, kur nauda paliek, nevis pirmās nepieciešamības precēm.
Varu saderēt, ka viss šitas ir murgs un puse izfantazēta, jo sievietes sadomajies diev vien zin ko, un tad taisa sev galvā histērijas, tai vietā, lai normāli visu pateiktu.
Un mēs nezinām tava vīra viedokli par šo visu. Ko viņš saka? It kā attiecībās esksitē tikai sieviete, viņas,, gribu,, un tas, ko viņai vajag, viņa jūt, izskatās. Labāk padomā, kad pati pēdējo reizi viņam izdarīji kaut ko patīkamu? Netikai tu esi cilvēks, bet arī viņš.

Lieliski pateikts. Šo vajadzētu atcerēties un saprast visiem un visām, pirms drukāt palagu forumā, kurā savu mīļoto, rupji sakot, nodirš.
22.03.2019 17:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kā saprotu, visas nesaskaņas un problēmas, kašķi un histērijas ir sākušās, kad bija pēdējās grūtniecības nedēļas un pēcdzemdību laikā... Es teiktu, ka autores neadekvātā rīcība ir hormonālo svārstību sekas un jauna bērniņa ienākšana ģimenē. Tām, kurām ir bērni, šo labi sapratīs. Vīrietis iespējams arī jūtās apjucis un "ne savā ādā" jaunā statusā. Sievietei viss šķiet pārspīlētās krāsās u.tml. Nu un tad abiem uznāk "melnie" un vairs nezina kā tikt galā. Ir jāizrunājas. Mierīgi un atklāti. Un vairākkārtīgi. Bērns jau paaudzies, autorei jau hormoni daudz maz nostabilizējušies - vajadzētu kļūt vieglāk un saprotamāk, kas starp jums tur notiek un ko darīt tālāk.
22.03.2019 18:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits