Nesaprotu

Reitings 11
Reģ: 15.03.2019
Sveiki,esmu strupceļā,NESAPROTU kas notiek ar manu vīru.Bet tad man jāpastāsta ....esam kopā 3 gadus-gadu no tiem precèti.....viss bija labi.....piedzima mazais(tagad 9 mèneši) sākās problèmas ar finansèm....bija 2 lieli strīdi(tos izraisiju es) (t) nu pirmais par to ka man nepietiek naudas pat bèrna pārtikai jo vīrs maz deva naudu....sanāca ka komunālos,internetu,elektrību un savu telefonu(arī savas 13 gadīgās meitas)maksāju es+plus vèl pirku pārtiku no savas naudas.Vińš tik īres naudu par dzīvokli un 50€iedeva man....sakrājās.
Otrs strīds par to ka pańèma mašīnu(faktiski tā ir vińa,bet uz mana vārda)un sadauzija....aizmuka no notikuma vietas.
Tas lai būtu saprotams,ka tomèr man bija iemesls strīdam....es no sirds gribèju izlīgt....par visu atvainojos un lūdzu piedošanu.....bet nesen es ieraudziju ka vīrs ir reģistrèjies iepazīšanās saitā....izrunājām itkā....teica ka intereses pèc.....paiet laiks....aizbrauca uz Zviedriju(katru gadu brauc uz mènesi )strādāt....domāju viss nokārtosies-sailgosies kā bija iepriekš.......bet nekā atkal skatos ir reģistrèšanās saitos un pietam vairākos uzreiz meitenes 8.martā....tad kad es viena ar mazo staigājos un jutos vientuļa jo visur vīrieši nes savām mīļotajām puķes.....:-/.
Sekoja ilga runāšana.....raudāšana(vairāk gan mana)....atvainošanās.....nonācām pie slèdziena ka mīlam viens otru un centīsimies glābt to kas ir palicis....jāpiebilst ka fiziski vīts nevienu meiteni nebija saticis un šoreiz es vińam ticu,tik ar daźām sarakstijies......bet vakar atkal ievèroju ka warsup tiek lietots bieżāk,kad pajautāju kam vèl raksta bez manis...dabūju samazgas uz galvas...esot slima.sabojăju garīgo.pirkšot vèl vienu sim lai es nepi... galvu.kas vińš nevienam nevar rakstīt bez manas zińas.
NEZINU KO DARĪT.gribu i saglābt un ticèt jo joprojām mīlu un negribu lai mani mīda zemè...bet aiziet nevaru jo mazs bèrnińš,es dekrètā vienkārši nebūšu spèjīga pati noīrèt dzīvokli utt.
22.03.2019 06:09 |

Reitings 11
Negadījumā vińš ieskrèja trolejbusā,troleibus tik noskrāpèts.mūsu mašīna tik cieta un vińam pašam droši vien šoks
22.03.2019 11:42 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Nu vèl varu piebilst,ka uzrakstīju negatīvo mūsu attiecībās,bet ir arī pozitīvais.

tava dzīve pati zini ar ko varēsi sadzīvot un ko piedot. Ne mums tā jādzīvo. Man atkal vienalga cik ir bijis labais -ja sliktais ir tiks slikts kā saki, tad nekāds pozitīvs laiks šo slikto neizdzēsīs vai nepadarīs par nebijušu. Esmu par ģimenēm, bet tikai laimīgām, ne tādām, kurās ir daudz negatīvā un sliktā ;-)
Kā teicienā - visas ģimenes ir laimīgas vienādi, bet nelaimīgas katra pa savam.
par to ka nav saticies ne ar vienu meiteni esmu 100%pārliecināta.

kaut būsi 100000000% pārliecināta tomēr tu nekad to pa īstam nezināsi. Man ir puiši draugi, kuri savas draudzenes krāpj pa labi un pa kreisi. Tomēr tās draudzenes nav manas draudzenes un es viņām neko nestāstu un nelienu viņu attiecībās, reizēm sanāk kompānijās patusēt un es tik no viņām dzirdu - mēs tiiik labi sadzīvojam! Kā cimdiņš ar rociņu! Zinu, ka viņš nekad mani nekrāptu un nekrāpj! Ha! Man pat nav šīs sieviešu solidaritātes sajūtas, jo pašas ir gaisa grābsles :-) tā lūk ir ar to pārliecību. Es arī varu teikt, ka manējais ni un ni, ko arī domāju, bet es nekad to nezināšu.
22.03.2019 11:47 |

Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
nu piemèram ja esmu bijusi pie friziera,manikīra vai pieaudzèjusi skropstińas vienmèr pamana un izsaka komplimentus.

Tad jau jums nav nemaz tik slikti ar naudu, ja vari atļauties šo visu ;) Nav jau pirmās nepieciešamības preces.
22.03.2019 11:51 |

Reitings 554
Nè.Es saskrāpèju viņam,kad nākamā dienā ieraudzīju auto ar sadauzītu spārnu un izsistu lukturi.

Es laikam vairāk priecātos, ka ar vīru viss, nevis vēl skrāpētu seju par tādu huiņu (spārnu un lukturi var nomainīt, galu galā).
22.03.2019 11:53 |

Reitings 554
ka ar vīru viss OK,
22.03.2019 11:53 |

Reitings 554
Sākumā man bija žēl Tevis un tiešām jutu līdzi, bet pēc pēdējā komentāra sāku aizdomāties, vai pati vispār esi pietiekami adekvāta, un kā vispār ikdienā izturies, ko no vīra prasi, u.t.t. Gan jau, ka ne tāpat vien viņš sāka ložņāt pa iepazīšanās portāliem (to neatbalstu un neattaisnoju nekādā gadījumā).
Varbūt sāc ar to, ka kritiski izvērtē sevi?! Nu, tiešām... Padomā par to, kāda Tu esi, kādu cilvēku blakus gribētu Tavs vīrs, vai neesi kaut kā izteikti mainījusies, u.t.t.
22.03.2019 11:59 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Izskatās, ka jūsu problēmas sakne ir daudz dziļāka, ar agresiju attiecībās. Saskrāpēt seju? WTF? Jums tā ir normāla strīdu risināšana?
Vīrietim staigāt ar sievas saskrāpētu seju ir tikpat pazemojoši, cik sieviete ar vīra uzsistu zilu aci.
22.03.2019 12:01 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Izskatās, ka tu viņam esi bērnu piedzemdejusi, un vairak viņam nekas no tevīm nav vajadzīgs un neinterese.. interesē izklaide nevis ģimenes dzive
22.03.2019 12:09 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Saskrāpēja?
O, jā, viereiz man gribēja skrāpēt, es vienkārši izliku uz ielas, neko nespēja saskrāpēt.
Kas attiecas uz seju daudzīšanu, es videnē nevienam čalim nekad nesitu pa seju. Kur nu vēl sievišķim ar kuru guli maukt pa purnu, WTF(e).
22.03.2019 12:14 |

Reitings 11
Zinu ka tas nav normāli:'-( un tik tiešām to ļoti ļoti nożèloju un lūdzu vińam par šo piedošanu.mums nav tāda pierasta problèmu risināšana un mès nekaujamies pat nelamājamies :-/es pat nevar izskaidrot kapèc tāda agresija man bija.vairs nekas tāds nav noticis un nekad nenotiks(sevi apdomājot bieźi šaustu par to).....
Sevi es jau izvèrtèju un no manas puses viss ko vèlos ir mīļums un uzticība......tikai pašlaik nesaprotu ko vèlas vińš,jo viss itkā ir izrunāts par visu viss ir piedots un saprasts,bet tad es nesaprotu vai tiešām mans uzdotais jautājums par watsup lietošanu ir tik traks,lai man tā atbildètu.
Saprotu ka rakstot ir grūti visu izstāstīt un ļait jums visu pareizi saprast:-(lai nav pārpratumu.
Lasīju komentāru par frizieri-utt. Jā pie friziera eju katru 2. Mènesi:-(nagus pati sev iemācijos likt,nopirku aliexpress lampu un pati sev savedu rokas kārtībā.skropstas diemźèl neesmu likusi kopš vasaras:-|
Es šeit rakstot negribu nevienu aizvilkt uz savu pusi vai nolamāt vīru......gribas vienk vairāk viedokļu,jo to kas notiek mūsu ģimenè tuviniekiem un draugiem nesakam.vieglāk ir dzirdèt svešu viedokli.
22.03.2019 12:17 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Oij, jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas. Ja man kāds saskrāpētu seju, es viņu vairs par normālu cilvēku nevarētu uzskatīt. Varbūt reģistrējās tajos portālos, lai atrastu neskrāpējošu sievieti, nesaku, ka rīkojās pareizi, bet... Liekas, ka no vīra puses tas stāsts varētu izklausīties savādāks.
22.03.2019 12:30 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Netrūka vēl aci izskrāpēt.
Es vairākkārt esmu redzējis kā nosacīto iedod čalim par ribu salauzšanu.
Par to ka acs paliek akla iebraucot ar pirkstu, vienmēr, cik zinu, reāls cietumsods bijis piespriests.
22.03.2019 12:35 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Netrūka vēl aci izskrāpēt.
Es vairākkārt esmu redzējis kā nosacīto iedod čalim par ribu salauzšanu.
Par to ka acs paliek akla iebraucot ar pirkstu, vienmēr, cik zinu, reāls cietumsods bijis piespriests.

ko tu tur izdomā :-D
par pirmo jā, bet par to otro?
22.03.2019 12:50 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tagad man jādomā, kā notiek sejas skrāpēšana. Fuj. Diezgan pretīgi.
22.03.2019 12:53 |

Reitings 11
(t)nu jau tik tiešām jo dziļāk meżā,jo vairāk malkas.
Acis izbakstīt,izskrāpèt:'-(Jūs nopietni?nu jau es tulīt palikšu par slepkavu.(t)
Es saprotu ka skrāpèties nedrīkstèja un vairāk nekad nekas tāds neatkārtosie..........un tas tak tika piedots....un notika tas pusgadu atpakaļ....... saiti un watsup tagad.......(t)
Rakstot zināju ka būs arī nosodījums,jo pati sevi vèljoprojām šaustu par šo gadījumu un nosodu.man nav nekas pretī pret veselīgu kritiku un no katra rakstītā komenta es kautko sev aizlieku aiz auss.paldies :-)
22.03.2019 13:05 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Oij, dziļāk mežā, jo vairāk malkas. Ja man kāds saskrāpētu seju, es viņu vairs par normālu cilvēku nevarētu uzskatīt. Varbūt reģistrējās tajos portālos, lai atrastu neskrāpējošu sievieti, nesaku, ka rīkojās pareizi, bet... Liekas, ka no vīra puses tas stāsts varētu izklausīties savādāks

Piekrītu. Necienu cilvēkus, kas auto uztver augstāk par cilvēku. Nez kāda pašai būtu attieksme, ja viņa pati būtu iebraukusi kkur un vīrs būtu par to iesitis. Itkā šis speciāli būtu sadauzījis to grabažu. Ganjau bieži iziet no rāmjiem.Tāpēc arī vīrs meklē citu, kura nav psihopāte.
Par naudu- Dzīvojam tādā laikā, kad sievietes arī piedalās maksājumos. Ja ir par grūtu, saki. Nevis taisi skandālu.
Par whatsapp apsveicu, esi vīru novedusi tiktāl, ka viņš jau laicīgi sāk aizstāvēties.
Nevienam vecim nevajag histēriķi. Dzemdē viņam kaut 6 bērnus, tāpat aizbēgs, ja blakus būs nenormālā.
22.03.2019 13:09 |

Reitings 11
Par naudu- Dzīvojam tādā laikā, kad sievietes arī piedalās maksājumos. Ja ir par grūtu, saki. Nevis taisi skandālu.
Par whatsapp apsveicu, esi vīru novedusi tiktāl, ka viņš jau laicīgi sāk aizstāvēties.
Nevienam vecim nevajag histēriķi. Dzemdē viņam kaut 6 bērnus, tāpat aizbēgs, ja blakus būs nenormālā.
Es saprotu,ka sieviete piedalās(t)Un naudińu prasīju,bet no tā nekas nemainijās.
Par watsup piekrītu:-/varbūt ar to ka vairs neuzticos novedu vińu.
Bèrnińu nedzemdèju lai paturētu veci,kā sanāk no šī komenta(t)
Un neesmu histèriķe:-)(t)bet tagad jau varu teikt ko gribu:-)
Lasīšu visus komentārus un sev svarīgo likšu aiz auss.:-)
Lai vai kā nebūtu......lasot visas dażādās domas esmu tikusi drusku skaidrībā ar notiekošo.ne velti saka,ka vajag svešus uzklausīt.
22.03.2019 13:23 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Tu esi dīvaina. Uzbūri drāmu par vīru, bet pati jau arī neesi jaukumiņš.
22.03.2019 13:28 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tā kā tu esi pieminējusi vardarbību no savas puses, tad saprotams, ka mēs to uzskatām par nopietnu faktoru. Iedomājies, ja būtu otrādi un tevi fiziski aizskartu? Tāpat jūtas vīrietis. Sieviete viņam ir fiziski brukusi virsū. Ko no tādas vēl gaidīt? Kur ir cieņa attiecībās? Tādas lietas grūti aizslaucīt nebūtībā.
22.03.2019 13:29 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Un neesmu histèriķe

Protams. Tu esi nabadzīte- cietēja, kurai vīrs ir liekēdis, kurš dzīvo uz tava kakla un piedevām taisās tevi krāpt vai jau krāpj. Un maita, vēl mašīnu sadauzīja.
22.03.2019 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits