Ilgu laiku biju ļoti apmierināta ar savu darbu, pēdējā laikā sāku domāt, ka pietrūkst izaicinājumu. Darba vide zināma, alga apmierina, bet reizēm domāju, kā diez būtu pavisam nomainīt nozari? Bet tad atkal nesaprotu, ko tieši citu gribētu darīt :-D Man reāli gribētos strādāt par sociālo darbinieku, bet nu ne Latvijā pie tās slodzes ar to algu...
Iepriekš darbos kaitināja pārspīlēta priekšnieku būšana jeb kompleksi - es esmu augstāks, jo augstākā amatā, tāpēc drīkstu citus emocionāli pazemot, nelietderīgi izdzenāt utml. Nepatīk darbi, kuros jābūt uz vietas principā katru dienu un agri. Labprāt strādāju katru dienu, bet 1/2 no darba laika no mājām. Nepatīk darbi, kuros priekšnieki tik krauj virsū, bet darbinieki nespēj pateikt STOP, bet tā vietā aiz muguras visu laiku čīkst, cik viss ir slikti. Nepatīk darbi, kur darbinieki konkrēti atstrādā, viņiem viss vienalga, ka tik algu saņemt. Nepatīk pārāk pārāk paštaisni cilvēki, kuri neieklausās otra viedoklī vispār, nav spējīgi konstruktīvai diskusijai.
Tagadējā darbā reizēm ļooti izbesī klienti, kas nezin, ko vēlas, grib kaut ko mistisku, kas realitātē nemaz neatbilst viņu kapacitātei un finansiālajām iespējām.