Essena, it kā piekrītu Tevis teiktajam, bet no savas pieredzes varu teikt,.ka pirmo pusgadu kā minimums var tiešām arī nesanākt iziet divatā. Man ir gadu vecs bērns, un tikai nesen esmu sākusi atstāt viņu tētim uz vairāk kā 2 h, nemaz nerunājot par atstāšanu svešiem (kaut tie būtu ģimenes locekļi). Nu ir bērniņi dažādi, nevar visus zīdaiņus iešķiebt auklei, ja bērniņš ir "atkarīgs" no krūts, neņem pudeli, knupi utt. Es arī domāju, ka ar otro bērnu būšu gudrāka un agrāk / biežāk atstāšu kādam, lai pati tiktu brīvsolī, bet ir sanācis tieši otrādi :-D Ja es vienreiz uz stundu esmu atstājusi un bērns to stundu ir gandrīz visu laiku raudājis, tad es padomāšu divreiz, vai man tik ļoti vajag kaut kur iziet, un gaidīšu, kamēr bērniņš kļūs patstāvīgāks. Nevaru likt bērniņam tā pārdzīvot savu iegribu dēļ, jo līdz zināmam vecumam zīdaiņa vajadzības IR pirmajā vietā.
Bet par šķiršanos runājot - ja par iemeslu tiek minēts, ka vecāki nav bijuši gatavi atbildībai utt., tad tas jau nekur nepazūd šķiroties!!! Īsti nesaprotu, kā tas var būt risinājums. Visticamāk mātei tiek dubulta slodze, bet tētiņam brīvā dzīve (t)