Čau, mīļās meitenes!:-) Tātad ir tā, ka man uz vēdera ir tāds diezgan pamanāms apmatojums, sevišķi lejasdaļā. Un šī apmatojuma dēļ man ir kompleksi.:-/Vai kādai arī ir tāda problēma? Un tāpēc gribēju pajautāt, vai salonos arī vēderam veic vaksāciju? Meistares nepadomās, ka es kaut kāda spalvainā atnākusi vēderu vaksēt, jo man tiešām kauns. Paldies jau iepreikš par atbildēm un atsaucību!:-)
Ar bikini vaksāciju vaksē arī strīpu uz vēdera. Bet gan jau var arī atsevišķi pa mazu naudiņu sarunāt. Ja tādi kompleksi, ka kauns iet uz vaksāciju, novaksē pati, vai izrauj ar pinceti.
Štanks Nu, vienkārši viņas, iespējsms, padomās, ka esmu kaut kāda spalvainā, ka man uz vēdera spalvas, jo, piemēram, manām draudzenēm tās spalvas ir tādas gaišas un nav izteiktas, bet man viņas ir tumšas un labi redzamas, tāpēc nezinu, ko darīt.
Pati neesmu nekad veikusi vēdera vaksācija. Bet meistares noteikti neko nepadomās. Ja uz vēdera izteikti biezs un tumšs apmatojums, tad es tavā vietā sāktu aizdomātos par veselības problēmām. (jā vien neesi kaukāziete ar dabīgi bieziem tumšiem matiem) Draudzenei bija izteikts apmatojums uz rokām, virslūpas u. t. t. Beigās - pcos. Ja ir izteikts hirsutisms, vajadzētu pārbaudīt testosterona līmenī un vai nav policistisko olnīcu sindroms.
Kāda starpība ko Tu vaksē: vēderu, rokas, muguru, u sīkus vai kāju īkšķis. Ja Tev tas sagādā problēmas, tad problēma ir jārisina. Vienalga salonā vai mājās.