Vienīgais, kas ir ļoti nepraktiski, ka soma ir vaļā, nav rāvējslēdzēja, tikai nenozīmīgs āķītis. Ir gadījies, ka noveļas no galda un visa bagātība izbirst ārā. Vai arī pūlī esot, jāuzmanās, lai kāds ko neizvelk.
Skatoties kādā cenu kategorijā tev interesē, mana izvēlētā soma varbūt tev būs pilnīgs lētucis, un tāpēc vien tu neskatīsies uz tādu. Es somas pērku Zara veikalā, tagad ir man diezgan standarta, sen pirkta, atradu bildi citā krāsā, man ir melna materiāls ir āda un pirku pa kādiem 70-80 eiro , soma nav liela, lielas somas man nepatīk.
Man ir šāda. Tiek nēsāta diendienā jau gandrīz gadu, bet vēk izskatās kā jauna. Ja šī saplīsim, meklēšu tādu pašu. Ja kāds svinīgāks pasākums, tad ņemu savu teātra somiņu.
Ikdienā Nike mugursoma. Tā kā pārvietojos ar kājām un dienā nostaigāju vismaz 10 kilometrus, ir svarīgi, lai soma ir ērta un ietilpīga, pa cik vienmēr sev līdz stiepju pusi savas iedzīves. :D
Dienās, kad nekur nav jāskrien un nekas daudz nav jāņem līdzi, izmantoju mazo ādas mugursomu. Agrāk biju rokassomu piekritēja, bet tagad saprotu, ka ar mugursomām ir ērtāk, vismaz manā ikdienas skrējienā, jo forši, ka rokas brīvas.
Agrāk nēsāju tikai rokassomiņas. Neilgi pirms Ziemassvētkiem nopirku nelielo muguras somiņu kāda jau te bildes figurē. Vairs nevaru iedomāties dzīvi bez tās. Nebija dārga kkas ap 12e ja saplīsis arī nebūs liela bēda meklēšu vietā citu (l)
Man ir šāda veida, varbūt ne tik liela, jo A4 neielien, pirkta stradivariusā. Kad meklēju, man galvenais bija, lai ir vidēja izmēra un nav smaga pati par sevi, jo ļoti daudzas somas ir diezgan lielas un vēl pasmagas, kas man bija no no. :D Tagad ļoti gribu nopirkt kādu skaistu mugursomu, jo, kā jau te minēja, liekas, ka ir super ērts variants. Tikai neesmu vēl ieraudzījusi tādu, kas tiešām iepatiktos (t)
Pēc ilgas staigāšanas ar rokassomām, nopirku mazu melnu mugursomu. Auduma. Šaubījos, ka izskatīsies uz pieaugušas sievietes, tāpēc pirku pa lēto Reserved - 20eiro. Viens no maniem labākajiem un praktiskākajiem pirkumiem Ļoti ērti, tas kas mugursomā likās kā ķieģelis, ir nieks uz muguras :-)
ja reiz šeit runa par somām, varbūt varat ieteikt, kāda veida rokas somu var nēsāt pie botām? pagaidām ja velku botes, somu neņemu, jo ir klasiska melna rokas soma, liekas ka neiet klāt. un mugusomas nepatīk man galīgi.