Jaa, 100% rekomendeeju! Es aizgaaju uz vinju veikalu un konsultantes man ieteica produktus tieshi prieksh manas aadas. Es arii lietoju vinju praimeri un tonaalo, ir 2 dazhaadi veidi un abi ljoti patiik. Ljoti viegli klaajaas, nesausina aadu . Un pats labaakais ir cena ! (l)
Tonālais nepatika (tieši serum foundation). Patīk un lietoju Azelaic Acid, Matrixyl. Katrā ziņā tie produkti nemaksā tādu naudu, lai nenoriskētu un nepamēģinātu.
Azelaic Acid Suspension kā reiz neesmu lietojusi, jo tobrīd nebija pārāk labas atsauksmes. Mani top produkti ir salicilskābe, hialuronskābe, glikolskābes toniks, AHA/BHA pīlings. Viņu c vitamīna produkti man ne visai. Produktus iegādājos beautybay.
Tā Katra! Gaidu ieteikumu pīlingam! Kuru produktu tu lieto? Līdz šim mēģināti tikai skrubji(citas firmas), bet par šo daudz labu atsauksmju un vēlme izmēģināt.
choker Es lietoju šo: https://www.beautybay.com/p/the-ordinary/aha-30-bha-2-peeling-solution/ Viņš ir diez gan jaudīgs, bet tā kā skābes lietoju gana regulāri, tad nejutu neko ļaunāku par ļoti, ļoti vieglu dedzināšanas sajūtu (as in, tingling sensation - es tiešām nemāku to izteikt latviski :D ) Lietoju 1-2 reizes nedēļā, bet, tur arī jāskatās, kādi citi līdzekļi tiek lietoti kopā ar skābēm, lai nenokrīt seja :-D Par šo tiešām tikai tās labākās atsauksmes, jau pēc pāris reizēm seja šķita jūtami gludāka, maigāka, ar mazāk izteiktu tekstūru, mazāk melno punktu. Ja negribas uzreiz sākt ar ko tik jaudīgu, tad pamēģini no tā paša Ordinary pienskābi (lactic acid), to arī regulāri lietojot bija jūtams pozitīvs efekts. Un, protams, lietojot skābju pīlingu, nedrīkst aizmirst par SPF (jā, arī ziemā un apmākušās dienās).