Donata
Iepriekš sagriezti dārzeņi sulojas, apkalst. Nevar salīdzināt ar tiko sagrieztiem. Viesnīcās arī dārzeņi ne vienmēr ir labākie- "plastmasas" tomāti (Getliņu tipa tomātu tur parasti nav), utt. Ja jogurts, tad 1 vai 2 veidu, bet man varbūt garšo tieši meža zemeņu vai melleņu vai kāda cita garša. Brokastu pārslas parasti ir kukurūzas un kāds musli. Bet ne visi musli ir vienādi garšīgi. Man, personīgi, ir savi favorīti brendu ziņā (piedevas un saldumu līmenis), bet viesnīcā vienmēr ir viens un tas pats. Pat olām ir daudz veidu. Man garšo mīksti vārītas ar jēlu dzeltenumu, bet viesnīcā ir tikai cieti vārītas (un aukstas-fuj!), omlete var būt kā omlete (stingrs klucis) vai kultenis (mazi mīksti gabaliņi). Cepta ola var būt izcepta no abām pusēm vai no vienas atstājot vai neatstājot dzeltenumu saceptu. Viesnīcas parasti nepiedāvā vairāk par 3 olu veidiem. Tāpat viesnīcās parasti nav paipalu olu, bet tās garšo citādāk.
Pat maize viesnīcā ir 3 veidu, bet iepriekš sagriezta- sakalst. Ir garšīgākās blatmaizes/rupjmaizes un ne tik garšīgas. Viesnīcā jāēd tas, kas ir. Viesnīcas arī ievārījumi ir pāris veida, bet man varbūt garšo specifisks- melleņu, brūkleņu. Viesnīcās nemēdz būt zivju konservi- šprotes, tuncis, ķilavas. Arī lasis ne vienmēr ir. Un pastētes. Sieri arī ierobežoti, bet es priekšroku dodu konkrēta brenda krēmsieram.
Ir cilvēki- gardēži ar jutīgām manām un ir cilvēki, kam dzīvē svarīgākas citas lietas, bet ēdiens ir tikai degviela. Pirmie nav sajūsmā par sabiedrisko ēdināšanu, jo tā ir limitēta, bet otrie- laimīgi, ka nav tam jātērē laiks.