Ja man buutu divas istabas tajaa laikaa,kad beerni bija mazini,es buutu laikam loti laimiiga!Man bija viena istabina un virtuve,kuraa ieriikojaam vietu viena beerna gultinai arii.
Lasu ,ka te autorei nepietiek ar 2 istabaam, jaapaartaisa virtuve veel par istabu.Nespeeju iedomaaties taadu dziivi bez virtuves.Virtuve ir nepieciesama faktiski visu laiku.Lai kaa negribeetos visu dariit noteiktos laikos,reaalaa dziivee tas faktiski neizdodaas.Gribaas uzeest reizeem 5am,tad iedzert kaadu teeju loti veelu vakaraa,tad uzkost kaut ko pa vidu eedienreizeem uttKur veel visas slimosanas beerniem-taadas apauksteesanaas slimiibas,kur visu laiku ir jaavaara kas tads ar "garainiem"-bronhiitu gadijumos utt.Labi es negribu iecikleeties uz autores beerna slimosanu ,bet jo vairaak domaaju ,jo vairaak saprotu-ilgstosi tas nestraadaas...
Tiesi vakar aizdomaajos par to eediena pasuutiisanu uz maajaam.Vakar gribeejaam izmeeginaat pasuutiit vakarinas-nu kaut ko taadu interesantaaku,kaut ko taadu ,ko negatavojam biezi.Viss bija OK,viss bija garsiigs,bet man pietika ar so vienu reizi ,un vairaak to nedariisu.Sapratu,ka man vajag pasai ielikt to energiju eediena sagatavosanaa.Man taa ir terapija.
Es redzu cilveeku bez virtuves tikai taadaa gadijumaa,ja ir viens,visu dienu pavada darbaa un neeed maajaas gandriiz nekad,tad var dziivot taadaa studio varianta dziivokliitii.Noteikti neredzu taadu variantu gimenee ar beernu.