Tikšana pāri vīrieša pagātnei - kā lai aizmirst

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Sveikas.
Rakstu saistībā ar kādu man sirdij pasmagu jomu. Beidzot esmu satikusi to savu īsto, esam iemīlējušies, viņš mani ir bildinājis... bet..
Iepriekš es vienmēr meklēju to īsto vīrieti un diezgan ātri pārtraucu attiecības (max 2 mēneši), ja nebija tas. Savukārt, manam vīrietim ir bijušas jau 3 ilgtermiņa attiecības vairākus gadus, kas varētu likties normāli 27gadigam vīrietim. Bet es negaidīju, ka, kolīdz būšu tā iemīlējusies, mani tas tā grauzīs. Neliek mieru tādas vajājošas domas par to, cik tuvs viņš ir bijis ar citām sievietēm, ko darījis, ko teicis viņām utt.
Iemesli varbūt dažādi tai nomācošajai sajūtai, piemēram, pagātnes daudzuma atšķirība, ka viņam tā ir krietni vairāk, greizsirdība, perfekcionisms, tas, ka viņš pats par to ir bijis pārāk atklāts un pārāk bieži pieminējis, pat bildes bija savos sociālajos tīklos atstājis (ko izdzēsa, kad pieminēju).
Jautājums ir par to, vai kādai ir bijušas līdzīgas sajūtas par vīrieša pagātni un kā lai tam tiek pāri un tiek vaļā no tām domām? Tā ir tā dzēlīgā sajūta, kad es tikai viņam esmu teikusi , ka mīlu, un viņš ir mans pirmais, kamēr esmu jau ceturtā , ko viņš iepazīstina ar savu ģimeni utt..
Paldies par jūsu padomiem un uzmundrinājumiem, jo šīs attiecības man ir tiešām svarīgas un es nezinu, kā neļaut , lai kaut kas , kas pagājis bojā to, kas ir tagad..
26.02.2019 17:53 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Piekritīšu dāmām - ja nav ko darīt tad nav. Nu kas tas par murgu nu? Arī Tev ir bijušas attiecības. Ko teiktu ja arī viņš uzvestos tāpat? Ieciklēties par pagātni manuprāt ir pilnīgi bezjēdzīgi.
27.02.2019 01:58 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Palasot šitādas diskusijas, man pat rādās ka esmu pilnīgi normāla un mana greizsirdība ir nieks, salīdzinot ar šitādiem visādiem tarakāniem :D
Absurda situācija. Pilnīgi murgi, tur stipri autorei jāstrādā ar sevi.
Pirmkārt jau, ja gaidiji savu īsto un pat ne ar vienu negulēji līdz tam, tad rodas jautājums, kādas tev pašai vispār bija prasības pret vīrieti?? Vai tu tikai lidinājies kaut kādās pasakās ka naiva meitene, pat nedomājot par realitāti?? Ja tik ilgi gaidiji, vai nebija skaidrs, ka tavam īstajam visticamāk būs bijusi pagātne, attiecības ar citām, sekss ar citām utt...?? Ja gribēji nevainīgu puisi bez pagātnes, nu tad mīļā tev bija jāiet uz kādu sektu kā piem Īsta mīlestiba gaida un tagad šādas problēmas tev nebūtu.
Otrs...zāģēt kādu par viņa pagātni, par viņa iepriekšējām attiecībām...nu tas ir slimi...nopietni, tas nav normāli. Es brīnos vispār par vīriešu pacietību dažreiz, sievietes var tā iznest smadzenes bet viņi pacietīgi to pacieš :D lidz vienam brīdim protams, tākā ar šitādiem tarakāniem tiešām ir jātiek galā.
Un vēl, esat kopā 7 mēnešus? Tas vēl ir rozā briļļu periodā...padomā par to.
Negribu nekādīgi iedzelt vai aizvainot, vienkārši manas domas.
Un jā, izmet tak pati to raketi misenē beidzot :D
27.02.2019 09:12 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Kas traucē raketi ielikt kastē kaut kur nost no acīm, palūgt savākt galu galā.
Debilizma kalngals, ja viņas rakete pie nereğistrētas kopdzīves ekša ir tikai pusgadu, tā ir viņas privātīpašums, tāpat kā viņas dators, mašīna vai dzīvoklis. Tiklīdz viņa uzstāj, ka nav pat mutiskas vienošanās par raketes nodošanu eksim, tad skatāmies Civillikumu, raketes cena, starp citu var būt 5 eiro vai 3000 eiro.
Nu, vietās, kur uzturlīdzekļi joprojām no izglītotiem tiek saukti par alimentiem, nav jēga sagaidīt jebkādu interesi par personu tiesībām attiecībā uz viņu privātīpašumu; kustamu mantu. Nekas arī nemainīsies līdz tiesai un ZTI konkrētai personai.
27.02.2019 09:27 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Tām, kas gribēja iedzelt man, nē, es zem nekādiem bijušajiem neesmu gulējusi, jo, kā jau teicu, biju apņēmusies sagaidīt to īsto, savu vīru.

Pirmkārt, nevis iedzelt, bet parādīt, cik absurda ir šī situācija.
Otrkārt, ja jau tu apzināti gāji uz seksuālu attiecību atlikšanu līdz laulībām, kāpēc tu jau no sākta gala nemeklēji vīrieti ar tādu pašu domu gājienu? Ir pietiekami daudz gan reliģisku, gan citu iemeslu dēļ tāpat domājoši cilvēki kā tu. Kāpēc tu nemeklēji vīrieti, kas "taupās" līdz kāzām? Tavā gadījumā, satiekot vīrieti, tam BŪTU BIJIS jābūt sarkanajam karogam, ja vīrietis ir bijis attiecībās pirms tevis! Tā bija TAVA izvēle gaidīt līdz "īstajam", nevis viņa, tāpēc tava zāģēšana ir pilnīgi nevietā!
Tas būtu tāpat kā, ja es, piemēram, izdomātu, ka esmu lezbiete (ar šo atvainojos visiem homoseksuāliem cilvēkiem - es zinu, ka to neizvēlas), pati sāktu attiecibas ar vīrieti un pēc tam pārmestu viņam, ka viņš tak ir vīrietis, nevis sieviete! Vai redzi, cik absurdi no malas tas izskatās?
Un es teiktu, ka tagad viņš tevi ir bildinājis, lai pavisam vienkārši uzsāktu normālas seksuālas attiecības, respektējot TAVAS vēlmes un uzstādījumus!
Tās, kas ķērc par 3 nopietnām attiecībām līdz 27 gadiem - wtf? Labāk būtu ņēmis 300 meitenes koijotu toletēs līdz tam laikam, vai ne? Pieņemot, ka attiecības sāktas 17 gados, katrām no tām sanāk aptuveni 3 gadu ilgums.... Nu taču normāls attiecību ilgums. Īpaši jaunībā.
27.02.2019 09:31 |

Reitings 1093
Normāli autore var pirkt slotiņas un vibratoru komplektu; vairumam čaļu pirmais sekss ir bijis 16 - 17 gados, tā ka nevainīgo 18 gadnieku vidū jau ir mazāk par 10%. Ko iesāks autore?
27.02.2019 09:34 |

Reitings 1912
Tul beidz tak dirst te "gudri" atkal. Kaut 10k ta rakete maksā, ja pus gadu pati nevar savākt, tad jau tik ļoti nav vajadziga, nevienam nav savās mājās, savā mašīnā jātur cita cilvēka sūdi, nevari pats savākt tad lai iet uz gružiem. Viss.
27.02.2019 09:37 |

Reitings 1093
Dirst tu varēsi tiesā, ceru kādreiz tur nonāksi.
Pie kam tev nav pašas piķa ko civillietās specializētam zvērinātam advokātam samaksāt. Samaksāsi kādreiz par 10 h tāda advokāta darba, tad redzēsi, kas ir diršana, kas ir piestādīts rēķins par zv advokāta pakalpojumiem un cik viegli tos apmaksāt, salīdzinot ar samaksu juriskonsultam par 20 min sarunu.
27.02.2019 09:45 |

Reitings 1093
No zaudējušās puses tu atlīdzību vari prasīt tikai par zvērināta advokāta pakalpojumiem. Konsultēt tevi var kaut kaimiņš vai juriskonsults.
27.02.2019 09:47 |

Reitings 1912
Jā, ex noteikti ies tiesāties par vienu raketi, ne nu var jau būt ka autores puiša ex ir Ostapenko un tā rakete maksaja 3k ka tu saki :D jap jap...
27.02.2019 10:12 |

Reitings 1093
Bez raketes var " uzrasties " citas mantas, nereti gadās.
Kāds sakars ar prof tenisistu, domā visi, kam pieder dārgas gleznas var skolas zīmēšanā kaut 7 balles dabūt?
Kompji par >3000 arī ir arī tādiem cilvēkiem, kas neprot izmantot pat 10% MS Office patieso iespēju.
Telefoni par >500 cilvēkiem, kuri nepelna neko, apavi par 500 cilvēkiem, kuri nevar paši juristam samaksāt par konsultāciju, savas naudas nav.
Dariet kā gribat, internetā visi ir gudri. Savulaik pazīstams tiesājās ar ex par kustamu mantu, pie beigām lūdza aizdot advokātam, tur gandrīz gadu viņi ņēmās. Neinteresē, nevajag.
27.02.2019 10:18 |

Reitings 1912
Un kāds tam visam sakars ar šo diskusiju?? Ietaupi savu laiku labāk un beidz drukāt palagus katrā tēmā :D
27.02.2019 10:26 |

Reitings 1093
Tu man norādīsi, kur ko drukāt?
Tātad, tu uzskati, ka ar svešu mantu vari rīkoties pēc savas pašas personīgās tiesas un taisnības, bet ja kas nepatīk, tad tie ir pretīgi palagi?
Tik daudz ētikas, kā vidusskolu beigušiem cilvēkiem tev nav, ka tādas mantas vispirms aicina savākt, nevis lidina miskastē dusmu uzplūdā.
Toties sajūta kā karalienei tev ir, nezinu, kāda ir tava ğimene, darbavieta, ja tāda ir, bet man viņu ir žēl.
Sastrīdēsies ar priekšnieku, kura mapi aizmirsi mājās, arī miskastē izlidināsi?
Nepatiks kaut kas, varbūt mantas sāksi lidināt pa logu mājā, darbavietā?
Sakars ar disusiju ir tikai tāds, ka Tev viss, ko gribi izmest, automātiski kļūst par " hlamu ". Moš viņa eksenes aizmirstus auskarus ar briljantiem vai dokumentus arī misenē izmetīsi?
27.02.2019 10:34 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
IT guru gadiijumaa nav draugos ar O.F. kungu, kursh kastroljus un pannas smalki uzskaitiija, kurus savulaik bij pircis viinzinei? Varbuut pat buusi paliidzeejis sastaadiit zudushos nazhu un dakshu sarakstu? Teorijas Tu sheit vari buuveet, ieliidis skukju klachu forumaa, tachu shaadas teorijas darbojas dziivee tikai taados gadiijumos, ja mantu nomeetaataajiem/daavaataajiem ir biezs naudasmaks un putnu bars nosaciiti tukshajaa paurii.
P.S. Kas attiecas uz teemu, autore ir zoss, ej meklee kaadu caurkritushu toposho maaciitaaju, buus Tev iistais.
27.02.2019 10:58 |

Reitings 1093
Gribi pavilkt mani uz zoba?
Die Kleine Hexe, tu esi daudz mazāk apskaužama kā tie divi klauni ar šovu kopā.
Ar dzīvi neapmierināts, dzēlīgs cilvēciņš, kurš sērfo pa desmitiem forumu lai " noliktu pie vietas " cilvēkus, postojot savu " citu nolikšanu " pie vietas.
Dibenu nobučot pat tiem abiem klauniem neesi vērta, saprati?
27.02.2019 11:06 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
No kurienes tā dižā doma, ka, ja sakontaktēsies ar kādu no viņa ex vai kopā ar visām trim iedzersi tēju, aprunājoties par vienu vīrieti un attiecībām ar viņu, tā būs VISA, kas tik vien Tev pieder, zaudēšana, attiecību nāve vai vēl nez kādas šausmas, bubuļi un briesmas?
.
Un - kas Tev liek domāt, ka viņš ir tas Tavs īstais? No kurienes tāda pārliecība par savu attiecību ekskluzivitāti, ja tik briesmīgi grauž bijušās tenisa rakete, kuru neuzdrošinies izlidināt miskastē, ja jau saderinātais nevīžo kaut ar pasta starpniecību dārgo sporta inventāru nogādāt savai ex, ja nu gadījumā kaut kādu iemeslu dēļ neiznāk to nodot viņai personīgi?
.
A davai, nogādā vīrieša ex to tenisa štruntiņu pati, un būs arī atradies iemesls aprunāties par viņas bijušo un Tavu esošo.
27.02.2019 13:15 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Ir tāda organizācija "īsta mīlestība gaida", viņi laikam pat valkā gredzenus kā atpazīšanas zīmi, lai var sameklēt partneri ar tādiem pašiem putniem galvā atvainojos, uzskatiem, nevis jāt smadzenes tagadējam.
27.02.2019 13:29 |

Reitings 1093
Njā, ja par attiecībām, tad skuķu klaču forumā policisti tēlojošā Die Kleine Hexe izlasīs šo, gudrā varone.
Kāpēc nav dīvainā puikas un tā otra kunga vērta un abi ir svētie, salīdzinājumā ar gudro citu pie vietas nolicēju Die Kleine Hexe, kurai kiška tonka publiski iznesties, bet mute ( klaviatūra ) netīrāka kā abiem klauniem kopā un zemiskāka. Klauni nebāž acīs citām šo bērnu problēmas un viņu bērnu kakāšanu etc. Ne tikai to, abi šovmeņi salīdzinot ar šo bābu ir svētie no debesīm.
Iedomājoties vien, ko sarakstījusi, ja to tauta uzzinātu bez nikiem, gribētu matus sev no galvas izplēst, viedā forumu " policiste " apskaustu abus " klaunus " un uz ielas nevarētu iziet.
Klauni citu sīčus " neķidā " soctīklos, neslēpjas ņirgdami zem debila nika, tēlojot gudru cilvēku.
27.02.2019 14:05 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
No kurienes tā dižā doma, ka, ja sakontaktēsies ar kādu no viņa ex vai kopā ar visām trim iedzersi tēju, aprunājoties par vienu vīrieti un attiecībām ar viņu, tā būs VISA, kas tik vien Tev pieder, zaudēšana, attiecību nāve vai vēl nez kādas šausmas, bubuļi un briesmas?

A davai, nogādā vīrieša ex to tenisa štruntiņu pati, un būs arī atradies iemesls aprunāties par viņas bijušo un Tavu esošo

Tieši tā, kā nerātnā raksta.
Tev nav jāapspriež viņu attiecības, ko un kā viņš darījis. Tik vien kā apjautājies viņa ex, ka Tevi mulsina, ka tam cilvēkam ir jau trīs ilgtermiņa neveiksmīgu attiecību pieredze - kāds ir viņas viedoklis, kāpēc viņam neizdevās izveidot paliekošas attiecības? Vai viņam ir kādas īpašības, kas traucē attiecībām?
Vīriešiem būtu grūtāk krāpt un mānīt sievietes, ja sievietes kontaktētos savā starpā.
27.02.2019 14:20 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Pagātni neizmainīsi, tāpēc tavas raizes par pagātni ir lieka enerģijas izniekošana.
Principā ir divi varianti - pieņem pagātni un dzīvo tagadnē, baudot attiecības un kaļot kopējus nākotnes plānus, vai šķiries un meklē partneri, kuram nav iepriekš bijušas attiecības.
27.02.2019 14:56 |

Reitings 25951
Reģ: 27.11.2018
Es domāju autore pati saprot, ka tas nav adekvāti, tie tādi pamatīgi tarakāni, kam pamatā emocionalas traumas, jā, man ir bijušas līdzīgas izjūtas, nevajag sevi stipri vainot, bet strādat ar to.
Galvenais ir nesalīdzinat sevi ar citām, ja viņš ir ar tevi nevis viņam tatad tu esi labaka priekš viņa, viņa pagatne arī palīdzēja viņam nonakt līdz tevīm, partneris ar pieredzi nav nemazz tik slikti salīdzinot ar partneri bez pieredzes, mazāk domā par to visu, tas ir bezjēdzīgi, labak koncentrejies uz jūsu nakotni, tas ir vienīgais, ko tu vari darīt.
27.02.2019 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)