Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pasakas

Reitings 222
Reģ: 13.01.2017
Citaam jau 2 beerni bija es 25cos gados tikai multfilmas beidzu skatities,gribeju jautat kaa juus domaajat tas reali ir kaa taniis pasakaas raada ka nabadzigs var aprecet skaistu princesi?ka jus domajat? re ku shobrid aladinu skatos tieshi taads stasts,kgan aizmirsis jau esu par ko tur mozh vinsh nemaz nedabus to princesi nezinu es pusi noskatijies esmu sobrid http://video.bigmir.net/show/615660-aladin-aladin-aladin-aladin-aladin-aladin-aladin-aladin-aladin-aladin/
24.02.2019 12:53 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Nu un? Man 30 un es joprojām skatos multenes...
24.02.2019 14:23 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Par princesi es nezinu, bet labāk atdotu savas meitas roku padibenei ar kišķām un pamatskolu, nevis dohļakam ar mağistra grādu un skaistām runām, kurš pēc pazaudēta darba ofisā vai pārdauzīta deguna faitā tūlīt padotos vai real life daudz runātu maz darītu.
Protams, labāk patiktu tie ar doktora grādiem, bet ja izvēle ir starp vīrieša parodiju un mazizglītotu vīrieti, tad ar sāpēm jāatzīst, ka uzvesties un domāt iemācīt ir vieglāk nekā cilvēkveidiīgo radījumu padarīt par vīrieti.
24.02.2019 14:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits