Es jau sacerējos, ka diskusija būs par jau ieplānotajiem vasaras plāniem/pasākumiem. :-D Par drēbēm galīgi nedomāju, viss, protams, būs lielā mērā atkarīgs no laikapstākļiem :-)
Es leenaa garaa gatavojos Latvijas braucienam.Latvijas vasara nav tik silta kaa manaa pusee,taapeec vienmeer vairaak domaaju par kaadu zaketiiti,dzemperi ,lietus meeteli utt Man jau ir loti liidziiga Carolina Herrera saada tipa zaketiite ,tagad domaaju par interesantaam bikseem klaat,vareetu buut arii bikses un virsuu kaadi svaarki-kaut kas liidziigs ,kaa bildee...Man patiik gatavoties!(l)Top arii jaka-soreiz buus interesants uzsuvums ar minku-taads loti modernizeets uz muguras!(l)
Bāc, es arī cerēju, ka būs vasaras pasākumi. Ja par apģērbu, tad nesen tikai ziemas mēteli iegrūdu skapī. Kādas vasaras drēbes? :-D Bet kaut kur lasīju, ka šogad būs tāda pati vasara kā pagājušajā gadā, tad nu kaut ko plānu un maz.
o lieliski :) Pasai loti patiik boho western kombinaacijas, ir vai nav modee nesatrauc :) Nemot veeraa, ka mans darbs nav ofiss un pieklaajiibas etiketi nepieprasa, tad saadi geerbties varu atlauties :)