mazgāties nu nemaz negribas viņam..

Reitings 3
Reģ: 17.02.2019
Sveiciens pēc pusnakts! Parasti ap šo laiku saldi guļu...ir lieta, kas man neliek mieru un labprāt uzzinātu ko par šo domā citi. Tad nu tā: esmu precējusies nu jau sazin cik gadus. Problēma ir tā ka vīram nepatīk mazgāties. Agrāk bija salīdzinoši OK, vismaz reizi nedēļā gāja vannā. Tagad...ir kā ir...protams, seksa nav, jo nespēju...esmu teikusi, ka tas ir svarīgi, nevajag dārgas drēbes un tamlīdzīgi,vnk ieiet nomazgāties. Atbild,ka neesot laika...:-OPat nezinu kā saprotami izstāstīt.(t)(e)Ja ko saku, problēmas esot man.., es nezin ko gribot.
23.02.2019 00:49 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Uzskatu sevi par ļoti tīrīgu cilvēku, fiziski nespēju vakarā iekāpt gultā, ja neesmu nomazgājusies, tāpat no rīta - kaut kā neforši, nesvaigi iesākt dienu pa taisno no gultas uzreiz iekāpjot drēbēs. Manējam tāpat. Mājās esot, vienmēr apmazgājam apakšgalu arī pēc darīšanām tualetē. Ja pa dienu eju uz zāli, arī pēc tās mazgājos. Nesaku, ka citiem tā būtu jādara, cilvēku paradumi ir dažādi, varbūt kādam pārim pietiek ar mazgāšanos nedēļā, un tāpat pēc entajām iestāvējušām čurāšanas un kakāšanas reizēm viens otram ar labpatiku veic orālo seksu. Galvenais, ka cilvēkam pašam un otrai pusītei netraucē, un neizplatās smaka, kuru apkārtējie var sajust.
Bet ja autorei traucē, nu briesmīgi, ka tā vīrietis palaidies. Tas nav normāli. Pat nezinu ko te darīt, lūgties, draudēt, raudāt, iet projām... Viņš tiešām labāk izvēlas piekrist seksa atteikumam, nekā iet nomazgāties? :-/
24.02.2019 03:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits