Man "paveicās" tā, ka vīrietis reiz sameloja par to, kur viņš dodas. Jau brīdī kad meloja jutu, ka kkas īsti neštimm. Kad viņš atgriezās, pateicu ka šķiet, ka viņš melo, taču viņš meloja ka melo:-D Labi, pieņēmu.
Pagāja krietns laiks pa vidu un tomēr kaut kas nelika man mieru noskaidrot patiesību. Jā, atzinās ka meloja man. Attaisnojums bija tas, ka viņš zina, ka esmu diezgan piekasīga, prasīga un nevēlējās kaut kādas liekas diskusijas, tāpēc izdomājis "skaisto variantu".
Nē nē, tas nebija iešana pie mīļākās vai kkā tā. Veču lietas. Bet tomēr...kādēļ jāmelo?
Problēma rodas tagad, ka nespēju piedot. Nevis patiesību, bet to ka viņš melo. Mīlu viņu, bet nespēju uzticēties un jūtu, ka attiecības kļūst neveselīgas. Katrs teikums man jāanalizē, jāpārbauda viss, vai tik tiešām tas, ko saka ir patiess. Rodas bailes par nākotni, jo tā viņš mierīgi arī varētu slēpt kādu mīļāko vai klusēt, ka, piemēram, iesaistas azartspēlēs:-/ nu da jebko. Šis atgadījums tikai vēl vairāk ir pastiprinājis manu tieksmi kontrolēt, turēt aizdomās un neuzticēties.
Vai turpināt attiecības, pavērojot vēl, vai tomēr atzīties, ka jūtos pārāk sapringta un nespēju izturēt tādas attiecības, kurās par jebkuru sakāmo ir jāšaubās :-/:'-(