Neticu savām acīm!

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Čau, čau!
Reti sanāk skatīties televīziju, bet vakar uzdūros uz kārtējā pašmāju šova Tēti mainās vietām vai kaut kas tamlīdzīgs atvainojos, jo tiešām neatceros nosaukumu.
Tēti ģimenē aizvietoja Kambala. Tātad izstāstīšu kas mani tā pārsteidza..
No rīta pamostoties bērniem netika gatavotas brokastis ,bet gan tika iedots Diet smart pulveris !!!(e) Bērniem diet smart pulveris nopietni??? Bērniem??? :-/
Māte protams pamatoja to tā ka tur esot daudz vitamīnu un esot veselīgs utt
Man arī ir bērns un jūs gribat teikt, ka varu sapirkt sintētiskos vitamīnus A B C utt no rīta iedot sauju ar tiem pateikt labu apetīti un atā???
Mans uzskats protams, ka tādas lietas bērnam nav jādod vispār, bet ja dod tad iedot klāt normālu dzīvu ēdienu, bet manuprāt tai mātei vienkārši slinkums taisīt brokastis no rīta tas arī viss.. pakaļu un kuņģi ataudzējusi labprātāk iet pagulēt..
.
.
.
Pirmo reizi par tiem pulveriem dzirdēju pāris dienas atpakaļ no Katrīnas Puriņas Libertrs, ka mammas bērniem ēdiena vietā uz bērnudārzu dodot, bet nu nenoticēju līdz galam domāju ziniet kā ir viena tante teica... bet te iraugu un tiešām.. :-(
.
.
.
Tas tiešām likās šausmīgi.. gribētos zināt no jums meitenes jūsu viedokli, tagad tiešām tā dara? Tās ir modernās mammas?
18.02.2019 09:39 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Protams, bērnu nebarotu ar ko tādu, bet kā papildus vitamīnu kokteilis - kāpēc gan nē

Par to jau es saku, ka tā māte pateica, ka bērniem brokastis netaisot, bet dodot tos diētas smart kokteiļus, es nobrīnītos ,bet neko neteiktu, ja viņa uzceptu omleti vai uzvārītu putru un pēc tam lūdzu diētiskais kokteili ar tiem vitamīniem pa virsu!
Es arī iedodu bērnam brokastis un tad zivju eļļu vitamīnu , D vitamīnu, nevis TIKAI tos vitamīnus un viss tu esi paēdis.
Ceru, ka tā māte jutīs vēlmi izglītoties par šo un beigs bendēt kuņģi bērniem...
19.02.2019 09:47 |

Reitings 257
Reģ: 11.09.2018
saule22 protams. Tas ir kā papildus, jo mēs neuzņemam visu vajadzīgo tikai ar ēdienu. Noteikti tās mātes arguments biia vēl kāds izņemot slinkums. Ja tas ir tikai slinkums, tad neko tur vairs nevar padarīt. :-D
19.02.2019 20:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits