Čau, čau!
Reti sanāk skatīties televīziju, bet vakar uzdūros uz kārtējā pašmāju šova Tēti mainās vietām vai kaut kas tamlīdzīgs atvainojos, jo tiešām neatceros nosaukumu.
Tēti ģimenē aizvietoja Kambala. Tātad izstāstīšu kas mani tā pārsteidza..
No rīta pamostoties bērniem netika gatavotas brokastis ,bet gan tika iedots Diet smart pulveris !!!(e) Bērniem diet smart pulveris nopietni??? Bērniem??? :-/
Māte protams pamatoja to tā ka tur esot daudz vitamīnu un esot veselīgs utt
Man arī ir bērns un jūs gribat teikt, ka varu sapirkt sintētiskos vitamīnus A B C utt no rīta iedot sauju ar tiem pateikt labu apetīti un atā???
Mans uzskats protams, ka tādas lietas bērnam nav jādod vispār, bet ja dod tad iedot klāt normālu dzīvu ēdienu, bet manuprāt tai mātei vienkārši slinkums taisīt brokastis no rīta tas arī viss.. pakaļu un kuņģi ataudzējusi labprātāk iet pagulēt..
.
.
.
Pirmo reizi par tiem pulveriem dzirdēju pāris dienas atpakaļ no Katrīnas Puriņas Libertrs, ka mammas bērniem ēdiena vietā uz bērnudārzu dodot, bet nu nenoticēju līdz galam domāju ziniet kā ir viena tante teica... bet te iraugu un tiešām.. :-(
.
.
.
Tas tiešām likās šausmīgi.. gribētos zināt no jums meitenes jūsu viedokli, tagad tiešām tā dara? Tās ir modernās mammas?