dārzā zied sniegpulksteņi, uz palodzes vāzē tulpes, bet uz galda plaukst hiacintes.. galvā arī pavasaris. pirmā brīvdiena pēc ilga laika pa gultu vien, pa gultu vien.. serenity smaržas sevi pilnībā ir attaisnojušas. paldies, meitenes.
A man aiz loga -26 un sniega kupenas. Uz galda vāzē rozes no Valentīndienas... Ja reiz te visas lielās ar laikapstākļiem un puķēm - es arī varu! :-D:-D:-D
Labrīt!(l) Rīt iesācies labiņi, jo ieklīdu serenity. Ups! Divas smaržas nopirkās un acu krēms. Bet...Man to visu vajag. Es tūlīt palieku veca. Acu krēmu ļoti vajadzēs :D Plānā - gatavot atskaites. Mēnesis tomēr iet uz otro pusi jau. :)
Vispār - vai jums ir kafijas automāti mājās? Sen gribu. Sapratu, ka varētu sev dzimšanas dienā uzdāvināt, bet kādu? Interesē, lai var ar kafiju/pupiņām, ne kapsulām. Laikam citu rādītāju īsti nav. :)
Man bija. Nokalpoja vIrāk kā 10 gabus. Jāved uz servisu, varbūt ko var salabot, ja nē nezinu vai pirkšu jaunu. Kopš kafijas automāts saplīsa - kafijas patēriņš ir samazinājies uz pusi.
Andie, jā, es tur jau gadiem sūtu :-) viss ok. Noturīgas. Neredzu atšķirību no Douglas. Nu vienīgi, ja ņem testeri, tad ir tāda pelēka kartona kaste. Un 1x nebija korķītis. Bet man tas netraucē. Pasūtīju savas mīļās D&G 3, par 32€. Es nezinu cik Douglas. Laikam ap 100€ tas tilpums. :-) Zīle, paldies par komentāru. :-)
Es tiešām nejūtu atšķirību starp Douglas un serenity. Bet starp Douglas un Stockmanu gan jūtu. Pirku tās pašas D&G, un Stockman bija spēcīgākās. Pūtu mazāk.
Piebiedrošos smaržu tēmai un pajautāšu - varbūt kāda zina, kas tās par smaržām, kuras var nopirkt tikai stockmann - mandarīnu smarža, kādreiz paraudziņš bija zilā pudelītē. :-)
Andie, pamēģini gan. :-) Es tieši cosmo uzzināju par serenity. Sugar bija ielikusi, ka uzticama lapa. Tad nu es ar sāku sūtīt. Pasūtīju acu krēmu. Douglas 52€. Serenity tagad uz akciju 29€. Man patīk. :-)
TokyoDream, nav kāda no šīm? https://www.fragrantica.com/notes/Clementine-84.html Sūtu tikai no serenity, ja ņem testeri, tad var būt pelēkā kartona kastītē un bez korķīša, ja nevajag dāvināt, tad testeriem arī nav ne vainas.:-D