nēsāt jau var, bet es gan jau pasmietos un padomātu, ka tā sieviete, kas atnākusi saplēstos džinsa šortos kopā ar kurpēm risināt ar mani kā klientu darba darīšanas ir vai nu bosa piegulētāja, vai kliedz pēc uzmanības,
Ha ha smieklīgi. Tādu viedokli vēl nebiju iedomājusies. :-)
..
Īsti nesaprotu gan, kāpēc runa ievirzījās par iešanu uz darbu šortos? Ja strādātu birojā, vai jebkādā vietā, kur jātup no astoņiem līdz pieciem, visticamāk šortus nevilktu, vai ja man būtu kaut kādas biznesa tikšanās. Jau rakstīju, ka
man ir brīvais darba laiks, katru dienu uz darbu neeju. Atkārtoju:
, šortus domāju vilkt ikdienā, staigājot pa Rīgu, braukājot apkārt ar mašīnu, risinot darba jautājumus neformālā gaisotnē, ejot uz kino, satiekoties ar draudzenēm, apmeklējot zobārstu, kosmetologu, tusiņu utt. Ja ir oficiālāki pasākumi, protams, apģērbjos formālāk.
. Risināt darba jautājumus neformālā gaisotnē nozīmē ieskriet kādā no darba objektiem kaut ko nofočēt, saskrieties dienas vidū ar kolēģi uz kafiju, sēdēt vasaras dārzā pie laptopa un strādāt no turienes.
.
Tāda sajūta, ka dažas nespēj vai negrib uztvert to, ko es stāstu, primārais izdomāt, ka es ar pliku pakaļu eju uz darbu, un tas ir smieklīgi un kaunpilni :-D
Nē. Runa ir par džinsa šortiem. Ikdienā. Brīvajā laikā vai kā, nezinu, kā to nosaukt. Nu ne jau visi iet uz darbu katru dienu uz konkrētu iestādi, un ne jau visiem ir biznesa tikšanās.
Man ir arī klasiskas un solīdas drēbes, kuras velku pēc nepieciešamības. Diskusijas tēma drīzāk bija, vai ir tāds vecums, kuram iestājoties, vairs nav piedienīgi vilkt īsus džinsa šortus. Nevis, vai ir ok ar džinsa šortiem iet uz darbu, piedalīties biznesa tikšanās ;-)