Jauniem klātiene viennozīmīgi ir labāk.
Mācībspēki ir dažādi, dažiem NAV ne mazākās nojausmas par reālo darba vidi, kur vēl Darba Tirgu un tā prasībām, toties varas apziņas un paštaisnuma netrūkst.
Ir arī mācībspēki, kuri kaut māca naftalīnu, parunājot konsultācijā, izrādās veikli orientējas modernā, reālā darbā un prasībās, es pat apstulbu no kontrasta šoka.
Kas attiecas uz atlaidēm neklātniekiem, kā kurš mācībspēks. Ir, kuri nopietni prasa un īpaši kursa darbus, bak darbus vērtē stingri. Ir tādi, kuri tiešām ļauj 10 reizes nest bak darba melnrakstus utml.
Klātienē ir kārtots, piem, viens priekšmets, laikam 4 kredītpunti, ja pareizi atceros. Tur es viņu apmeklēju tikai pirms sesijas. Atnesu obligātos MD, uzrkastīju tos 4 KD ( laikam 4 tur bija )un tad aizgāju uz eksi. Normāli es to docētāju tai priekšmetā redzēju vienreiz septembrī, ottreiz pirms sesijas un trešo reizi eksī.
Kredītpunkti formāli iegūti pilna laika klātienē.
Citā priekšmetā bija jautrāk; kopā ar eksi rakstīju 2 KD, par kuriem bija parādi, pašus MD parādus atnesu sesijas laikā ;). Kredītpunkti atkal iegūti.......pilna laika klātienē, dienas nodaļā.