Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cik Jus nemat par 1x? cik jums sanak?

Reitings 222
Reģ: 13.01.2017
Taas meitenes kuras tirgojas taas neesmu pircis vinjas daargas un man ne visai vinjas jo ar vinjam visa pilseta bijusi kopa tmldz,es rekinaaju ka izdevigak ir patstavigu meiteni,ka tev patstaviga meitene ir,un kad bija meitene man sanaca tur kadi 4 vai 7 eiro par 1 seksa reizi kad izdala visus izdevumus uz meiteni tas ir daudz izdeviigaak jau patstaviga meitene,cik jums pasham eiro sanak/vai sanaca kad bija attieciibas par 1 sex kad izdala visu to cik davanaas saneemushas tmldz?
09.02.2019 10:25 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Glupais ubags ar galvaa sakaapushu spermu, ko te njemies :-D
1. Izpaliidzi sev ar ar savu labo roku, nevis aizdirs forumu ar saviem murgiem:-D
2. Kraties uz Taizemi, ubag, ja biljetei sagraabstiisi, kaada shkjiibace aizvilks pie altaara ceriibaa Eiropas viizu dabuut, buus sekss un riisi, atstraadaat vareesi, paliidzot uzsliet kaadu buudu no zariem :-D ai, tur tachu kontaa bij jaabut ciparam, lai shkjiibaci driiksteetu appreceet likumiigi, Tev ubagam nebuus, nu bet nekas, pakjer krediitu uz cipara uzraadiishanas momentu. Peec tam Tev buus shkjiibace, vareesi atvilkt uz Eiropu, draazt peec sirds patikas un iedot shai 7 eiro dazhreiz :-D Redzi, Tavu probleemu atrisinaaju, saac darboties.
09.02.2019 10:43 |

Reitings 222
Varbut ari esmu ubags bet ne glups,jo es dazhreiz speju nopelnit vairak ka jus pa visu gadu man tomer galva strada un ja man ies labak tad nopirkshu jahtu 3 maajas dazhaadaas pasaules vietaas un 10 mashinas tad vispar jus pakalj man skraidisiet izrunaties tikai makat neko vairak
09.02.2019 10:56 |

Reitings 222
es tapat juus 1000 varu dabut bez miljona neesat nekas sarezgits
09.02.2019 11:04 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Ķirsi Tu? :-D
09.02.2019 13:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits