Ja tā - brauciet visās ekskursijās - nenožēlosiet! :) tik precīzi, daudz un ātri paši nekur neizbraukāsiet. ja jānosauc must have - Kotoras līcis un kanjoni!
Priekšpusdienās un vakaros noteikti pagūsiet baudīt divvientulību. :)) varbūt vienīgi apbēdināja, ka nebija laika uzkāpt Kotorā tajā kalnā. bija viena pilnīgi brīva diena, un to pavadījām pludmalē pie klintīm - iesaku iet tur - aiz vecpilsētas pa kreisi. Vecpilsētā naktī uz ielas spēlēja orķestris.
Katrā ziņā, Melnkalne ir brīnumaina. Es tā iemīlējos! Un neko negaidot. Jo nopirku ceļojumu 3 dienas pirms braukšanas (man ryanair masu reisu atcelšanas dēļ izjuka ceļojums uz Maltu, kam krāju un gatavojos sīki smalki vairākus mēnešus). Iesaku arī pārlaisties pāri Taras kanjonam ar zērgli, maksā 20 eur - tas ir ko vērts!
Vien - ja gadās kādas ķibeles ar apartmentiem - nebaidieties ziņot grupas vadītājai, un pieprasīt, lai pārceļ. Man diemžēl izmitināja sākumā daudz tālāk kā solīts (1,5 km no pludmales, kamēr citus 400 m no pludmales), neatbilstošā istabā (kā shared room), un tad pārcēla uz kārtīgu villu, kur viss vienai. Bet tā gadījās no 50 cilvēkiem tikai man, ka neatbilstoša istaba (iespējams, jo biju viena)+dažām dāmām, kas bija to 1,5 km tālāk, bet paši apartmenti ok. Bet es domāju, ka mana piemēra dēļ nevajag baidīties.