Viss!man pietiek! man skola biagi nepatika latvieshu valoda es neieredzeju to suudu!maaciis mani tagad runat vaardus kaartot kuru aiz kura likt teikumus veidot ka pareizi runat,es pats pareizi runaju!es neesmu nekads papagailis,kuram runat maaciis!mani nedresees neviens!mana domashana kategoriski nepienjem to stulbo latvieshu valodu jo esmu gjeenijs kaadas 100x gudraaks par katru no jums!stulbenes!nee katrs naaks man atziimees itkaa no aughsas paarcilveeki man ieraadis vietu=tava valoda liecina par tavu liimeni/par kadu limeni juus stulbenji runaajat par to,ka skola man nepadevaas latvieshu valoda?ja?taa vietaa ka nepadevaas latvieshu valoda man juus naaksiet ieraadiit man vietu,ka esmu zem jums ka esmu atpalicis/un taa juus sagrauzhat tuukstoshiem cilveku liktenju izbojaashanaa esat vainigi ar savu apsmieshanu,paskatamies davai jusu limeni!kaads ir juusu liimenis?juus atljaujaties apsmiet itkaa vaajaakus citus?sliekas intelekti taa dara tikai!+juus tieshaam zinat ka esmu atpalicis liimenis?ha ha!taatad!=man skolaa bija fizikaa 10 balles vienmeer!es vareju 10 ballju uzdevumu atrisinaat 5 minuutees tad juus stulbaas degjeneraates raudaajaat ka neesat tik labas kaa es!kaa man tik labi padodas,jo tadus uzdevumus juus pa gadu neatrisinaatu!+literatuuraa es dzejoljus maaaciijos bez maajasdarbiem visas juus kalaat tur maajaas tos dzejoljus es atnacu uz skolu/pec striptizkluba un ielu kaujaam un uzdziives un paarlasiiju 3x dzejoli un aizgaju atskaitit skolotaajai uzreiz=te atceros juus teicamnieces raudaajaat apskaudat mani,jaa jums bija tur 8 balles literaturaa un vairaak bet es to dzejoljus 2-3x parlasot atskaitiju a juus nedeelju zubriijaat!Stubie sliekas intelekti juus esat!PIRMS MEST AR AKMENI CITAM PADOMAJIET VAI SEV NETRAPISIET!STULBENES!:-P:-D PS LABI=ka es sho shodien no rita atcerejos ka man padevaas skolaa ari kkas!+fizkultura 10 bales var teikt-kada veselibas formaa juus stulbenes esat?tieshaam 10?+matematika ne visai bet matematikas olimpiadee kkaadaa biju,tas pie taa,ka jauniibaa biju tada rakstura cilveeks,kursh maajas darbu nevienu vispar nepildiija un ar akmeni logu izsita kaadu!es nemaacoties jau biju labaaks kaa juus!no macishanaas man galva saapeeja es to par multjibaam uzskatiiju,jo nejau tas ka pildiji majasdarbus vai dienasgramataa ielika tev atzimi tu skaities par cilveku!man neko jusu skolas diplomi neizsaka!varat iebazt vinjus sev viena vietaa!atradushas paarakaas!