Lai nav pirmais stavs. Lodzija ,balkons ne ,ari aizstiklota lodzija neee kategoriski Vieta,Centrs, Teika ari Ropazu iela virziena no vwf kultutas pils lidz alfai..., vel der maskavas forstate visam parejam teiktu ne.
Katram jau tie kritēriji var atšķirties... Svarīgi, kas jums pašiem patīk/ir nepieciešams. Mums būtu svarīga bez jau nosauktā arī auto stāvvieta un videokameras, normāla kāpņutelpa, konkrēts stāvs un lifts.
Ja ar remontu tad gaisu,un virtuve lai ir normali aprikota. Cepene un etc. Jo rrdzetas iebuvetas virtuves bez cepenes un iznak daudz jaukt ara lai ieliktu cepeni. Ideali ja vanna un dusa..un nevis kabinw dusas pa vecai modei bet neliela izflizeta tada ka telpa.patiktu pirmskaea maha ar visam.ertibam bet atstata skaista krasns.lieli logi ir svarigi.
Es gan fkizes oranzas vai tml izveletis ,bst ja aro ar aizkariem ko var ik pa laikam nomainit. Nav jaberz viskaik dusas durvis lai smukas. Un vel vanba liela ideali.
Viens izremontēts, bet ar dažām nepilnībām + jāiegula pāris tūkstoši tāpat. Otrs pavisam neremontēts, viss jādara pašiem!
ja ir iespeja, labak remonteet pasiem, tad vismaz zin... man pazina ari ieberzas uz svaigi krasostu dzivokli un ka rudens klat, pelejums pa visu sienu.... un viss pa jaunu jataisa..
9 stāvs - remontēts, pārvilkti vadi, horizontālā apkure un individuālie skaitītāji, beeet - neviens kambaris/pieliekamais, wc apvienota ar vannasistabu, nav karstie ūdeņi - boileri. 2 stāvs - pilnībā neremontēts, 1 no istabām, nu viesistaba, ir caurstaigājama. Bet atsevišķi wc un vannasistaba, 2 pieliekamie, tikai baida, vai nenāk liels troksnis mājās?! Lai gan šķiet, ka šis variants izklausās labāks...
Es labak izvelētos 2 stāvu. Man tāda lieta ka remonts vispār nebūtu svarīgi...ja ir ļoti labs un kvalitatīvs tad forši, bet ja viduvējs, slikts, vai vispār bez, tad īsti nav nozīmes jo tāpat visu pārtaisītu kā man patīk.
Meistari nav, bet nu labi - gan jau kaut ko atrastu... tikai pērkot remontējamo dzīvokli, obligāti jāpārdod pašreizējais, lai ir nauda, par ko remontēt un atkal tas viss var ievilkties... :-/
Man svarīgi, lai tuvu sabiedriskais transports un lifts (augstāk par 3.stāvu). + mājas stāvoklis, vai tiek veikta normāla uzturēšana. Vēl svarīgi, lai vajadzības gadījumā varētu izīrēt vai pārdot par labu cenu. Labāk pati remontētu kā izvēlētos smuki izremontētu, kas man līdz galam nepatīk. Ja ir 2 varianti, skatītos pēc sajūtām un komunālo maksājumu apmēra.
Nu msn par karsto udeni nav traki lieli rekini, par eletribu ar visu cepeni,mikreni biezi vesene iet 15 eu men..radiem boileris rekoni elektribai 60/eu...ari vasara...