Jautājums, cik lieli ir tie parādi? simti, vairāki tūkstoši vai desmiti tūkstoši?
3-5 tūkstošus varētu nomaksāt strādājot parastā darbā un vienojoties ar banku katru mēnesi konkrētu summu pārskaitīt, teiksim 200 eiro, kas nav nereāli, bet jāskatās kāda ir situācija, vai esi viena vai ar bērnu vientuļā māte, varbūt dzīvo ar vecākiem, varbūt pašai ir dzīvoklis, kādi ir izdevumu, vai jau strādā vai nestrādā.
Ja nav darba un pieredzes tad.
Darbu var atrast jebkurā gadījumā, veikalos pārdevējas pelna par labāk kā atsevišķi biroja darbinieki, esmu redzējusi izrakstus, Rimi un Maxima varbūt švaki maksā, bet Elvi pārdevējiem pat alga 500-600 eiro uz rokas par pilnu slodzi, Senukai, Cash and Carry normala alga, es domāju ka starp šiem atrast darbu var! Un tad jau pamazām uz priekšu.
Es pati esmu bijusi parādos, konkrēti kādos neteikšu, bet ne sms vai citos ātrajos, ļoti raudāju par to, pārdzīvoju jo viss sakrita nelaikā, bet es izķepurojos, vienkārši maksāju, atdevu daļu algas, sakodu zobus, samierinājos un drīz būšu savu parādu izmaksājusi, un te runa par gadiem maksāju jau vairāk kā 3 gadus ;)